Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Επιστροφή στην δράση για το Αθλητικό Σωματείο Sakura Κατερίνης

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Αθλητικού Σωματείου Sakura Κατερίνης, με χαρά σας ανακοινώνουμε πως επιστρέφουμε στη δράση την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 στο Β΄ ΔΑΚ.

Στην εποχή του νέου ιού(Covid-19) που ήρθε να αλλάξει τις καθημερινότητες μας, εμείς παραμένουμε σταθερά στον καθημερινό αγώνα όπως κάνουμε εδώ και 26 χρόνια.

Η φετινή σεζόν θα είναι διαφορετική από όλες τις προηγούμενες, ο λόγος είναι γνωστός και ήρθε να θυμίσει στον καθένα ατομικά να προσέξει λίγο παραπάνω την ατομική υγιεινή και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.

Το Α.Σ. Sakura Κατερίνης θα λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες υγειονομικής επιτροπής Γ.Γ.Α. και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

*Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως μέσω της ενασχόλησης με άθλημα όπως το Τζούντο, ο αθλούμενος εκτός από την πειθαρχία και την κοινωνικοποίηση, επιτυγχάνει την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος όπως αναφέρουν σε έρευνες αρκετοί επιστήμονες.

*** Οδηγία προς πάσα κατεύθυνση: Όποιος έχει οποιοδήποτε ύποπτο σύμπτωμα(πχ πυρετό, κόπωση, βήχα, δύσπνοια, ανοσμία) παραμένει στην οικία του και ενημερώνει τον εκάστοτε γιατρό. Δεν θα δίνετε το δικαίωμα εισόδου σε άτομο που παρουσιάζει συμπτώματα, και θα παρακινείτε να οδηγηθεί στην οικία του.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΖΟΥΝΤΟ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ:16:00-17:45
ΠΑΙΔΙΚΟ: 18:00-19:15

ΕΓΓΡΑΦΕΣ (Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 16:00-19:00)


Θα μας βρείτε:

Facebook
Instagram: (@sakurakaterini)
Email: sakura_gr@yahoo.gr
Τηλ.: 6977269844 (Προπονητής Παπαδόπουλος Βλαδίμηρος)