Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΜΠΡΑΒΟ Δήμαρχε!

Ελληνικές σημαίες μοίρασε σε όλους τους μαθητές της πόλης ο Δήμαρχος...

Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

«...Αφού δεν θα γίνουν παρελάσεις ας πάρουν οι μαθητές από μία Ελληνική σημαία και να την κρεμάσουν στα μπαλκόνια τους...», δήλωσε ο Δήμαρχος για την όμορφη πρωτοβουλία του.

---------------

Το δελτίο τύπου του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης:

Ντύνουμε στα γαλανόλευκα την πόλη μας - Μία Ελληνική σημαία σε κάθε μαθητή


Δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου σχετικά με την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής να μοιράσει σε όλους τους μαθητές της πόλης την Ελληνική σημαία:

'Η Εθνική μας επέτειος είναι μία ημέρα μνήμης και τιμής, στον αγώνα των προγόνων μας απέναντι σε όλους αυτούς που θέλανε την υποταγή της πατρίδας μας κάτω από την μπότα του ναζισμού.

Το δικό μας ιερό καθήκον είναι να θυμίζουμε στις επόμενες γενιές την θυσία τους, υπερασπιζόμενοι πάντοτε τις Θερμοπύλες που μας εμπιστεύτηκαν.

Λόγω των συνθηκών που όλοι ζούμε με τον κορωνοϊό, φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εορταστικές παρελάσεις και εκδηλώσεις στην πόλη μας.

Για τον λόγο αυτό, ως δημοτική αρχή πήραμε την πρωτοβουλία, και προμηθεύσαμε όλους τους μαθητές της πόλης με μία μεγάλη Ελληνική σημαία, προκειμένου, όσοι το επιθυμούν, να την κρεμάσουν στα μπαλκόνια τους και να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο, την μνήμη και την θυσία των Αγωνιστών της 28ης Οκτωβρίου.'

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα, Χρόνια Πολλά στην πατρίδα μας.