Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

Σημαντικό το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Κατερίνης, αλλά δεν θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε...

Ιδιαίτερα σημαντικά θέματα θα συζητηθούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, θέματα τα οποία επηρεάζουν το... πορτοφόλι του δημότη.

Για ακόμα μία φορά η συνεδρίαση (λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό) θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, αλλά χωρίς παρουσία δημοσιογράφων, που δεν έχουν κληθεί σε κανένα Δ.Σ. μέχρι τώρα (τηλεδιάσκεψης) και μέχρι την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο δεν έχουν κληθεί ούτε για το επόμενο Δ.Σ.Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Ο καθορισμός τελών καθαριότητας και φωτισμού για το 2021
  • Ο καθορισμός ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους χρήσης Λαϊκών αγορών στο Δήμο Κατερίνης για το 2021
  • Ο καθορισμός - επιβολή τελών άρδευσης στο Δήμο Κατερίνης για το 2021

Είναι λυπηρό που δεν δίνεται η δυνατότητα στους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν ένα Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας (με κλειστά μικρόφωνα και κάμερες) και να ενημερώσουν άμεσα τους δημότες και τις δημότισσες για το τι θα συζητηθεί.

Ως εκ τούτου η «ΑΛΗΘΕΙΑ» δεν θα έχει την δυνατότητα να σας ενημερώσει άμεσα και με άποψη για το τι θα συζητηθεί και σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο. Πιστεύουμε στην άμεση και με άποψη ενημέρωση των δημοτών από τα ΜΜΕ και όχι σε δελτία τύπου που εκφράζουν είτε την άποψη της διοίκησης του Δήμου είτε της αντιπολίτευσης.