Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Ισραηλινός αξιωματούχος: «Υπάρχουν εξωγήινοι και ο Τραμπ το γνωρίζει»

Μία "Γαλαξιακή Ομοσπονδία" περιμένει το πότε θα φτάσει η ανθρωπότητα στο στάδιο που θα κατανοήσει τι σημαίνει διαστημόπλοιο και διάστημα, ώστε να γίνουμε μέλη της.

Αυτά και άλλα πολλά αναφέρει ο Ισραηλινός αξιωματούχος πρώην επικεφαλής του Διαστημικού Προγράμματος Ασφαλείας του Ισραήλ Haim Eshed στην εφημερίδα Yediot Aharonot.

Ο Haim Eshed θεωρείται από τους πιο σεβαστούς επιστήμονες στο Ισραήλ και οι δηλώσεις του για την ύπαρξη εξωγήινων έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον με τα σχόλια είτε επικριτικά και αστεία είτε με σκεπτικισμό να δίνουν και να παίρνουν στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οι εξωγήινοι ζήτησαν να μην μαθευτούν όλα αυτά γιατί η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη» λέει ο Haim Eshed.

«Οι επαφές όμως έχουν γίνει ανάμεσα στις ΗΠΑ και τους εξωγήινους αλλά είναι σε γνώση και της κυβέρνησης του Ισραήλ και υπάρχει μία υπόγεια μυστική βάση στον πλανήτη Άρη όπου βρίσκονται Αμερικάνοι αστροναύτες και εξωγήινοι και έχουν έλθει σε συμφωνία υπογράφοντας μάλιστα και συμβόλαιο. Ο Αμερικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ήταν έτοιμος να αποκαλύψει την ύπαρξη τους αλλά δεν το έκανε την τελευταία στιγμή υπό τον φόβο να προκληθεί μαζική υστερία στον κόσμο. Η συμφωνία είναι να γίνουμε μέλη μίας "Γαλαξιακής Ομοσπονδίας" στην οποία ανήκουν οι εξωγήινοι.» είναι μερικά από όσα αποκαλύπτει ο Haim Eshed.

Πολλοί συνδέουν αυτές τις αποκαλύψεις με το νέο διαστημικό πρόγραμμα που είχε δημιουργήσει ο Αμερικάνος πρόεδρος το "Space Force", αλλά και το διαστημικό πρόγραμμα του Ισραήλ "SpaceIL" με την αποτυχημένη προσπάθεια των Ισραηλινών να προσεδαφίσουν διαστημόπλοιο στην Σελήνη το 2019.

Γιατί τα λέει τώρα όλα αυτά ο Haim Eshed; «Γιατί αν τα έλεγα πριν από κάποια χρόνια θα με θεωρούσαν όλοι τρελό και θα ήμουν στο ψυχιατρείο. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Βγήκα στην σύνταξη, είμαι σεβαστός από την διεθνή κοινότητα με διακρίσεις και βραβεία και δεν έχω να χάσω τίποτα»

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο βιβλίο του Haim Eshed "The Universe Beyond the Horizon" που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι οι εξωγήινοι απέτρεψαν στο παρελθόν πυρηνικούς πολέμους στην Γη.


Πηγές:


* Φωτογραφία από GooKingSword από το Pixabay