Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Κοπή πίτας από τους ΕΛ.Π.ΠΙ.

Περισσότερο από 25 χρόνια η εθελοντική ομάδα των Ελεύθερων Ποδηλατών Πιερίας ταξιδεύει με το αγαπημένο μεταφορικό μέσο το ποδήλατο από την Παραλία Κατερίνης μέχρι την κορυφή του Ολύμπου, τον Μύτικα στα 2918 μ.

Και από την Κατερίνη μέχρι την Πάφο…Ντίσελτορφ…με απόλυτη ασφάλεια, χειμώνα – καλοκαίρι! Εφαρμόζοντας τον Κ.Ο.Κ. αλλά και τηρώντας τις αυστηρότερες οδηγίες της πολιτικής προστασίας, έκοψαν την περασμένη Κυριακή την βασιλόπιτα τους στην Παραλία Κατερίνης. Συνεχίζοντας το διαχρονικό έργο προσφοράς στην ποδηλασία, προτείνουν επτά ποδηλατικές, ασφαλείς διαδρομές τουριστικού-πολιτιστικού ενδιαφέροντος από 16 έως 116 χλμ! Γνωρίστε τα αξιοθέατα της Πιερίας, με απόλυτη ασφάλεια με τους ΕΛ.Π.ΠΙ. Απαραίτητη προϋπόθεση: καλή φυσική κατάσταση, καλοσυντηρημένο ποδήλατο εφαρμογή του Κ.Ο.Κ., αλληλοσεβασμός, υπομονή και κατανόηση στον πλησίον!

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Αστυνομία/Τροχαία Κατερίνης, το ΕΚΑΒ και φυσικά ΟΛΟΥΣ αυτούς που με πραγματικό κίνδυνο της ζωής τους μας κρατάνε ασφαλείς, όχι μόνο στις δύσκολες αυτές στιγμές αλλά και στα 25 ποδηλατικά μας χρόνια!

Καλή και ασφαλή ποδηλατική χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία!

Συντονιστής Δημήτρης Μηλιώρης MIAS MBL2-MTB LEADER