Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Κρατάμε το αυτονόητο και προχωράμε...

Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της πανδημίας πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο Κατερίνης, με την συμμετοχή δημοσιογράφων.

Εδώ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" «φωνάζαμε» ότι για την ενημέρωση των δημοτών της πόλης μας, θα έπρεπε στα δημοτικά συμβούλια που πλέον γίνονται λόγω των μέτρων για τον κορονωιό με τηλεδιάσκεψη να καλούνται οι δημοσιογράφοι της πόλης, φυσικά με κάμερα και μικρόφωνο κλειστά, ώστε να μην αρκούνται μόνο στα δελτία τύπου είτε της διοίκησης είτε της αντιπολίτευσης.

Μετά από αρκετές προσπάθειες ζωντανής μετάδοσης των δημοτικών συμβουλίων από τον Δήμο Κατερίνης μέσω youtube που δεν κρίνονται ως ιδιαίτερα επιτυχημένες, στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο (27/1/21) με πρόσκληση του προέδρου κ. Θεοφάνη Τερζόπουλου στην συνεδρίαση καλέστηκαν οι δημοσιογράφοι της πόλης μας. Γεγονός θετικό που συμβάλει στην ενημέρωση και διευκολύνει το έργο των μέσων ενημέρωσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η πρόσκληση δημοσιογράφων και στα επόμενα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Κατερίνης του οποίου το παράδειγμα οφείλουν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Δήμοι του νομού μας.