Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Άλλαξε προπονητή και τεχνικό επιτελείο ο Πιερικός, στην 3η μόλις αγωνιστική...

Εξελίξεις στον Πιερικό, αφού στην 3η μόλις αγωνιστική του πρωταθλήματος απομακρύνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και ανακοινώνει την πρόσληψη νέου τεχνικού επιτελείου.

Μάλιστα στο δελτίο τύπου υπάρχει και αναφορά για «απεργία αθλητών λόγω οικονομικών απαιτήσεων», χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε τα δελτία τύπου της ΠΑΕ Πιερικός για την απομάκρυνση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και την πρόσληψη νέου:



➤ Δελτίο Τύπου ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (1)

Όπως επανειλημμένα έχει τονίσει η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος κατόπιν των συντονισμένων τους ενεργειών, αποκατέστησαν και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των φιλάθλων στην αγαπημένη μας ομάδα ΠΟΥ πονούσε όπως σχεδόν πολλές ακόμη στον οικονομικό τομέα.

Απόφαση της διοίκησης, ήταν πριν το σημαντικό ματς με τον Θεσπρωτο να μην προβεί στις διορθωτικές κινήσεις που επιβάλουν οι καιροί και κρίνονται επιβεβλημένες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα λάθη του παρελθόντος και να χαράξει νέα πορεία ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Κι αυτό, γιατί ΠΡΕΠΕΙ πάνω από όλα από την Δευτέρα να κοιτάξουμε την «επόμενη ημέρα» της συμμετοχής μας στην Σούπερ Λίγκα 2 που θα είναι και το μέγιστο επίτευγμα για την αγαπημένη μας ομάδα. Για το λόγο αυτό γνωστοποιεί σήμερα τις αποφάσεις που πάρθηκαν την Παρασκευή και αφορούν κυρίως την αντιμετώπιση του κινδύνου να βρεθεί και πάλι ο Πιερικός μπροστά σε απρόσμενες εξελίξεις και σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, λόγω παλαιότερων οφειλών που εκκρεμούν (περιόδου 2015) σε ποδοσφαιριστές από προσφυγές.

Στόχος είναι να πέσει το βάρος των ενεργειών και των προσπαθειών μας στο δύσκολο οικονομικό τομέα που αφορά τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ Πιερικός. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε να τερματίσει τη συνεργασία του με το προπονητικό τιμ της ομάδας το οποίο ευχαριστεί για την προσφορά και εύχεται ο,τι καλύτερο στην πορεία. Αποφασίστηκε επίσης, με γνώμονα την εξυγίανση των οικονομικών, το νοικοκύρεμα και τη βιωσιμότητα της ομάδας να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες όπως έπραξε με προσοχή και πριν λίγες ημέρες με γνώμονα το καλό της ομάδας, είτε αυτές αφορούν το τεχνικό επιτελείο είτε το ποδοσφαιρικό τμήμα. ΔΕΝ είναι εποχές να «παίζουμε» με την τύχη της ομάδας ούτε θέλει κανένας από όλους μας να τη δει και πάλι καταχωρημένη στη λίστα των ερασιτεχνικών κατηγοριών λόγω οικονομικών προβλημάτων και χρεών. Η απεργία αθλητών λόγω οικονομικών απαιτήσεων, δεν αξίζει στην ιστορική μας ομάδα. Εύλογες οι απαιτήσεις, πλην όμως εμείς θέλουμε να βάλουμε γερά θεμέλια και να γράψουμε και πάλι χρυσές σελίδες στην ιστορία του Πιερικού. Οφείλουμε με σταθερά βήματα και στοχευμένες αποφάσεις να βάλουμε τέλος στην αβεβαιότητα και στην καχυποψία των τελευταίων ετών.

Ο Πιερικός πρέπει να δει και πάλι μπροστά, να κλείσει έναν κύκλο δύσκολο και να ανοίξει έναν νέο. Η Σούπερ Λίγκα 2 μας περιμένει και έχει εξίσου μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις. Πετύχαμε να εξασφαλίσουμε την εγγυητική για την άδεια συμμετοχής, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου και της Διοίκησης.

Και συνεχίζουμε!



➤ Δελτίο τύπου (2)  

Η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν το νέο τεχνικό team της ομάδας, που αύριο κιόλας θα πιάσει δουλειά, με προπονητή τον Μάριο Παναγιώτου, κάτοχο UEFA pro, με συνεργάτη τον Νίκο Θεοδοσιάδη, γυμναστή τον Ηλία Αδαμόπουλο, προπονητή τερματοφυλάκων τον Άκη Βασιλειάδη και αναλυτή αγώνων τον Κωνσταντίνο Τσακιρίδη.

Η διοίκηση και ο Δήμαρχος, τους καλωσορίζουν και τους εύχονται καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.