Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση τη ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ στο πάρκο Κατερίνης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απρίλη στο πάρκο Κατερίνης η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ, με ομιλητή τον βουλευτή του Κόμματος Λεωνίδα Στολτίδη.

Ο ομιλητής αναφέρθηκε στις εξελίξεις της περιόδου που διανύουμε, στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση την πανδημία σε βάρος των των εργαζομένων, του λαού συνολικότερα. Επίσης, στάθηκε στο αντεργατικό σχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο προβλέπει εργαζόμενους σύγχρονους
σκλάβους του 21ου αιώνα, οι οποίοι θα δουλεύουν για το κεφάλαιο σε συνθήκες γαλέρα.

Επισημάνθηκαν οι πολύ επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή, το γεγονός ότι βαθαίνει η εμπλοκή της χώρας μας στους αμερικανοΝΑΤΟικους σχεδιασμούς, στην επιδίωξη της αστικής τάξης να αναβαθμίσει το ρόλο της στην περιοχή και το γεγονός ότι αυτό δεν είναι προς το συμφέρον της εργατικής τάξης της χώρας, των λαών της περιοχής.

Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, να αξιοποιήσουν τα δικά τους όπλα, να δυναμώσουν τον αγώνα για την οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, να παλέψουμε για μία κοινωνία που στο επίκεντρό της θα βάζει την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, το Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό.