Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Τι θα ταΐσουμε και τι δώρα θα κάνουμε στην Γιάννα;

Έρχεται στην Κατερίνη η Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ο οικοδεσπότης Δήμος Κατερίνης (δηλαδή εμείς), θα πρέπει στα πλαίσια της φιλοξενίας, να κάνουμε ένα τραπέζι στον επισκέπτη μας και να του δώσουμε κάνα δυο δωράκια να μας θυμάται!







➤ Για να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού του τραπεζιού που θα κάνουμε στην κ. Αγγελοπούλου και την αντιπροσωπεία της σε ξενοδοχείο της περιοχής μας:

ΜΙΝΙ ΚΡΟΣΤΙΝΙ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΟΥΤΣΑΡΕΛΑ , ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ,ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ, ΤΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΛΟΜΟΥ ΚΑΙ KOKKINO ΧΑΒΙΑΡΙ, ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ,ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΕ ΣΦΗΝΑΚΙ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΥΝΗ ΣΕ ΠΟΤΗΡΑΚΙ, ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΤΥΛΙΧΤΟ ΣΕ ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΣΕΛΕΡΙ ΣΕ ΠΟΤΗΡΑΚΙ, ΚΡΟΣΤΙΝΙ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ, ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ, ΑΡΑΝΝΤΣΙΝΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΥΡΙ, RAPS ΜΕ ΚΡΕΠΕΣ , ΣΑΦΡΑΝ , ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ,ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΔΑΝΟΥ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ, ΣΦΗΝΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΑΒΟΓΚΑΝΤΟ , ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΛΑΪΜ. 

ΓΛΥΚΑ: ΤΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ, ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ, ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ. 

ΠΟΤΑ: Εμφιαλωμένα Νερά , Αναψυκτικά , Χυμοί, Κρασιά Λευκό – Κόκκινο

Και ένας μικρός μπουφές στο Δημαρχείο που θα περιλαμβάνει τυροπιτάκια, κοτοπιτάκια, αλμυρά και γλυκά κρουασάν, νερά, αναψυκτικά.

➤ Τα δώρα:

Ένα ρολόι και ένα στυλό συνολικής αξίας 100 ευρώ χωρίς ΦΠΑ που θα δοθούν στην Πρόεδρο της Επιτροπής, καθώς και 2 ρολόγια αξίας 50,00 ευρώ για το καθένα για μέλη της επιτροπής την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

➤ Και λίγα λουλούδια:

Μία ανθοδέσμη και μία σύνθεση λουλουδιών, που θα στολίσουν τους χώρους του Δημαρχείου καθώς και του ξενοδοχείου που θα γίνει η συνάντηση και το γεύμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στο Δήμο Κατερίνης.

➤ Ο λογαριασμός:

Ποσό 79,10 ευρώ με το Φ.Π.Α. (70 € πλέον 13% ΦΠΑ) για τη προμήθεια ανθοδέσμης και λουλουδιών που θα στολίσουν τους χώρους του Δημαρχείου καθώς και του ξενοδοχείου που θα γίνει η συνάντηση και το γεύμα.
Ποσό 203,40 ευρώ με το Φ.Π.Α. (180 € πλέον 13% ΦΠΑ) για την προμήθεια νερών και κερασμάτων που θα προσφερθούν στην υποδοχή της αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο καθώς και στους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων που θα παραστούν στην υποδοχή.
Ποσό 248,00 ευρώ με το Φ.Π.Α. (200,00 € πλέον 24% ΦΠΑ) για την προμήθεια αναμνηστικών δώρων εθιμοτυπίας που θα δοθούν στην Πρόεδρο της Επιτροπής και σε μέλη της επιτροπής 
Ποσό 632,80 ευρώ με το Φ.Π.Α. (560,00 € πλέον 13% ΦΠΑ) για την παράθεση γεύματος.

Σύνολο χωρίς ΦΠΑ: 1162 ευρώ

* Φώτο αρχείου