Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Έλαμψαν δια της απουσίας τους...

Ολόκληρη Γιάννα Αγγελοπούλου ήρθε στην πόλη μας, στα γήπεδα θα έτρεχαν...

Και για να μη μιλάμε με υπονοούμενα, χθες είχαμε μία μεγάλη διοργάνωση στην πόλη μας. Τους αγώνες τοξοβολίας "Ανοιχτού χώρου και όλων των κατηγοριών & τόξων" που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο γήπεδο της Νέας Χράνης, με παρουσία σημαντικών αθλητών και παραγόντων-προπονητών.

Επίσης, οι χθεσινοί αγώνες ήταν οι πρώτοι από μία σειρά αγώνων που ήταν και θα είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Θεόδωρου Διαμαντόπουλου.

Πιο σημαντική ήταν όμως η παρουσία των νέων παιδιών της πόλης μας που αγωνίστηκαν με την φανέλα του Αρχέλαου Κατερίνης αλλά και του Ενιπέα Λιτοχώρου. Μετά από μία συνεχόμενη και μακρά περίοδο καραντίνας, όπου δεν είχαμε αθλητικές δραστηριότητες, η χθεσινή ήταν η πρώτη αλλά και συνάμα πολύ μεγάλη αθλητική διοργάνωση που έγινε στον Δήμο Κατερίνης. Τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Θα ήθελαν να ακούσουν μια καλή κουβέντα, έναν λόγο ενθάρρυνσης για τις προσπάθειες τους. Και οι αρχές της πόλης δεν ήταν εκεί. Εκτός από τον αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Γιάννη Μπεϊνά που πέρασε κάποια στιγμή από το γήπεδο, αλλά και βοήθησε όλο το προηγούμενο διάστημα στις προετοιμασίες για να υποδεχτεί η Κατερίνη τους αγώνες τοξοβολίας, κανένας άλλος από τις επίσημες αρχές δεν ήταν εκεί.

Οι θεσμικοί παράγοντες της πόλης μας έπρεπε να ήταν εκεί. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλητισμού, από τον Δήμο, την Αντιπεριφέρεια, τους βουλευτές, συμβούλους, πολιτευτές κ.α. θα μπορούσαν να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους και να επισκέπτονταν το γήπεδο. Δεν το έκαναν...