Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Προσφορά της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" και της Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, (2) διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Μανώλη Μητσιά

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" θα δώσει σε (2) αναγνώστες-τριες (2) διπλές προσκλήσεις - προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για την φιλανθρωπική συναυλία για την αλληλεγγύη και τα Καθημερινά Συσσίτια στις 14 Ιουλίου 2021 στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" επέλεξε τις προσκλήσεις να τις κληρώσει σε άνεργους ή πολύτεκνους συμπολίτες μας ώστε να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την συναυλία.

Δεν χρειάζεται ούτε να έχετε λογαριασμό στο facebook, στο twitter ή κάπου αλλού, ούτε να κάνετε κοινοποιήσεις, like και να μας διαφημίσετε πουθενά...

Απλά θα μας στείλετε ένα email στο pierikialithia@gmail.com με τα στοιχεία σας.

-------------------------------------------------------------------------------------
*Μπορείτε από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 να μας στέλνετε email με το ονοματεπώνυμο σας και με την ένδειξη: "Για την συναυλία του Μανώλη Μητσιά".
-------------------------------------------------------------------------------------

* Παρακαλούμε μόνο άνεργοι και πολύτεκνοι να στείλουν email για την συναυλία.

* Δεν χρειάζεται να στείλετε κανένα αποδεικτικό της ιδιότητας σας ως άνεργοι ή πολύτεκνοι, έχουμε εμπιστοσύνη στην ειλικρίνεια σας.

*Την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 θα σας ενημερώσουμε με email αν είστε οι τυχεροί της κλήρωσης και τον τρόπο που θα παραλάβετε τις προσκλήσεις.