Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Θα ψάχνει την ψήφο της στην Πιερία η ΝΔ...

«Μάχη» θα γίνει για να βγάλει έναν βουλευτή στην Πιερία η ΝΔ...

Κοιτάζοντας τον "χάρτη εμβολιασμού", βλέπουμε ότι στην Πιερία το ποσοστό των εμβολιασμένων συμπολιτών μας είναι περίπου στο 38%. Δηλαδή 6 στους 10 συμπολίτες μας δεν έχουν και μετά από όλη αυτή την επικοινωνιακή αλλά και πραγματική πίεση, εμβολιαστεί από επιλογή. Δεν πίστεψαν το αφήγημα της κυβέρνησης, δεν υπέκυψαν στον εκβιασμό της και γύρισαν την πλάτη τους σε όλη αυτή την τρομολαγνεία που η κυβέρνηση επέβαλε στην ζωή τους.

Αλλά και αυτοί οι 4 στους 10 που εμβολιάστηκαν, έχουν στις οικογένειες τους και στον φιλικό τους κύκλο, ανθρώπους που υποφέρουν από την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς εργασία, κάτι που θα επηρεάσει την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές που κατά την γνώμη μας δεν αργούν να έρθουν.

Οι χιλιάδες συμπολίτες μας που βγήκαν στους δρόμους, κατακαλόκαιρο και είναι μόνο ένα μικρό δείγμα αυτών που διαφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, όχι μόνο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά και για τα πάσης φύσης αλλοπρόσαλλα μέτρα, τα πρόστιμα κ.α., είναι το καμπανάκι ότι η ΝΔ θα τα βρει πολύ σκούρα στην Πιερία.

Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσουμε την απογοήτευση των πολιτών της Πιερίας για την «κυβίστηση» της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, που όσο και να θέλουν κάποιοι δεν ξεχνιέται με τίποτα, το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα δυσοίωνο για τους υποψήφιους της ΝΔ στον νομό μας.

Θα γίνει σκληρή μάχη ανάμεσα στους υποψήφιους της ΝΔ για μία θέση. Γιατί με όλα αυτά τα δεδομένα θα πρέπει εκεί στην ΝΔ να ξεχάσουν τις καλές εποχές που έβγαζαν 3-4 βουλευτές! Μία θέση και όποιος την πάρει...

Αντιθέτως βλέπουμε πολύ μεγάλη δυναμική και ρεύμα για τα «μικρότερα» κόμματα. Η Ελληνική Λύση «πετάει» στον νομό μας, οι "Ελληνες" του Κασιδιάρη πάνε πολύ καλά, ακόμα και το νέο κόμμα του Τράγκα πάει καλά.

Αν είχαμε αύριο εκλογές, ο χάρτης στην Πιερία θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως βλέπαμε 4 διαφορετικά πολιτικά κόμματα να εκπροσωπούνται στη βουλή!

Όσο για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τι να πούμε...

Απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα από την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που την βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας όταν συνομιλούμε με τους πολίτες και ακούμε τα προβλήματα τους και νιώθουμε την δυσαρέσκεια τους που αυξάνεται μέρα με την μέρα. Συγνώμη αλλά εμείς δεν πιστεύουμε σε καμία δημοσκόπηση! Η πραγματική δημοσκόπηση θα γίνει την ημέρα των εκλογών και αφού κλείσουν οι κάλπες, και το αποτέλεσμα της θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο για την ΝΔ.

* Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay