Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Πιερικός - Ηρακλής Θεσσαλονίκης 1-2

Νικητής αναδείχτηκε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης στην Κατερίνη επί του Πιερικού με σκορ 2-1 για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε με τον Κάκο στο 13΄ και διπλασίασε τα τέρματα του στο 50΄ με τον Μπαστακό. Ο Πιερικός μείωσε στο 62΄ με τον Ζαφειράκη στο τελικό 1-2.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ράντος, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Καρβούνης, Σούνταρ (63’ Παπουτζίδης), Ίτσιος, Ζαφειράκης (81’Μαυρίδης), Μπαϊραμπλί (46’ Καρανάτσιος), Μηλιώτης(81’ Μητακίδης), Χαντζάρας (63’ Καγκελιδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Μ.Παπαστεριανός, Ματίας Τόμας (65 Μασούρας), Κάκκο (73’ Τότσκα), Βιτίνιο, Μπαστακός, Γ. Παπαδόπουλος (60’ Ναπολιτάνο).


* Τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, αφού η είσοδος επιτρεπόταν μόνο για εμβολιασμένους φιλάθλους, δεν επέτρεψε σε αρκετούς φίλαθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα, με αποτέλεσμα το γήπεδο να μην έχει πολύ κόσμο. Τα μέτρα αυτά αναμένεται να πλήξουν κυρίως την επαρχία που έτσι και αλλιώς δεν πήγαιναν πολλοί στο γήπεδο σε σχέση με τα μεγάλα αστικά κέντρα.