Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Αρχέλαος και Ορφέας απογειώνουν το χάντμπολ και τον αθλητισμό της Κατερίνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - Θέλουν όμως και βοήθεια από τους φορείς της πόλης μας!

Φιλικό αγώνα έδωσαν σήμερα οι ακαδημίες χάντμπολ (χειροσφαίριση), του Αρχέλαου Κατερίνης και του Ορφέα Κατερίνης.

Αγωνίστηκαν τα μικρά παιδιά των ακαδημιών των δύο συλλόγων της πόλης μας και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Σήμερα κανείς δεν μετρούσε το σκορ, αλλά όλοι απολάμβαναν το θέαμα που απλόχερα μοίρασαν τα αγόρια του Αρχέλαου Κατερίνης και τα κορίτσια του Ορφέα Κατερίνης. Το ταλέντο ξεχείλιζε αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι ο "βασιλιάς" των ομαδικών αθλημάτων στην πόλη μας ήταν και από τι μας έδειξαν σήμερα οι μικροί και οι μικρές αθλήτριες των δύο συλλόγων θα είναι για πολλά χρόνια στην Κατερίνη, το άθλημα του χάντμπολ.

Από τον σημερινό φιλικό αγώνα προκύπτει όμως και μία μεγάλη αναγκαιότητα. Το χάντμπολ της Κατερίνης δικαιούται να έχει την δικιά του στέγη, το δικό του σπίτι! Ένα σύγχρονο προπονητήριο-γήπεδο θα απογειώσει το άθλημα και θα αποτελέσει μία μεγάλη ώθηση για τα μικρά παιδιά ώστε να έρθουν ακόμα περισσότερα στα γήπεδα και στον αθλητισμό.

Σήμερα το Β΄ ΔΑΚ ασφυκτιά πραγματικά από την πληθώρα των αθλητικών συλλόγων που το χρησιμοποιούν για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους. Σύλλογοι μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, πάλης, καράτε, γυμναστικής, κ.α. συνωστίζονται ποιος θα προπονηθεί, ποιος θα δώσει κάποιον αγώνα. Και όλα αυτά στις απαρχαιωμένες και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνες εγκαταστάσεις του Β΄ ΔΑΚ. 

Για αυτό λοιπόν και όπως η "ΑΛΗΘΕΙΑ" έχει γράψει πολλές φορές, η πόλης μας χρειάζεται επειγόντως νέα γήπεδα και περισσότερους αθλητικούς χώρους για να στεγάσουν την νεολαία μας. Η αρχή μπορεί να γίνει με ένα νέο γήπεδο χάντμπολ, αφού πλέον τα παιδιά των ακαδημιών τόσο του Αρχέλαου, όσο και του Ορφέα το έχουν ανάγκη!

Συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης, και στις μικρές αθλήτριες του Ορφέα Κατερίνης για το πολύ όμορφο θέαμα που μας πρόσφεραν σήμερα!

* Σύντομα θα ανέβουν στο κανάλι της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Youtube, εκτεταμένα στιγμιότυπα από τον σημερινό φιλικό αγώνα.