Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Γυμνάσιο Περίστασης - Συλλυπητήριο ψήφισμα

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Περίστασης πληροφορήθηκε με θλίψη την είδηση του πρόωρου θανάτου του αγαπητού συναδέλφου και Υποδιευθυντή του Σχολείου...

Ηλία Διονυσιάδη, καθηγητή Πληροφορικής, ο οποίος επί είκοσι και πλέον χρόνια ανήκε στο εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολικής μονάδας.

Η προσφορά του στην εκπαίδευση και στο Σχολείο ήταν υποδειγματική και μεγάλη, η επιστημονική του κατάρτιση ισχυρή, το ήθος του εξαιρετικό. Ήταν αγαπητός στους Συναδέλφους και στους μαθητές, έμπλεος καλοσύνης και υπομονής. Με τρόπο μειλίχιο, κατόρθωνε να προσεγγίζει αποτελεσματικά τους εφήβους μαθητές, να τους μυεί στην Επιστήμη της Πληροφορικής και να τους μεταδίδει την γνώση.

Από τη θέση του Υποδιευθυντή, επί επτά περίπου χρόνια, συνέδραμε με όλες του τις δυνάμεις στο Γυμνάσιο της Περίστασης.

Στο Γραφείο μας, ο Ηλίας ήταν ο καλός φίλος και συνάδελφος, που ήταν πάντα έτοιμος να προσφέρει τη βοήθειά του, ενώ δεν έχανε ευκαιρία να αναφέρεται συνέχεια στην αγαπημένη του οικογένεια και να φροντίζει με κάθε τρόπο για τη σύζυγο και τα λατρεμένα του παιδιά.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Περίστασης σε ένδειξη πένθους και εκτιμώντας το ήθος και την προσφορά του Συναδέλφου στο Σχολείο αποφάσισε:

1. Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
2. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
4. Να δημοσιεύσει το παρόν κείμενο στον τοπικό Τύπο και στην ιστοσελίδα του Σχολείου.

Τα ανωτέρω θα επικυρωθούν στην έκτακτη συνεδρίαση του Συλλόγου των Καθηγητών, η οποία θα λάβει χώρα στο Σχολείο τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Αγαπητέ μας Ηλία, Καλό σου Ταξίδι!

Στην αγαπημένη σου οικογένεια ευχόμαστε την εκ Θεού παρηγορία.

Η Διευθύντρια και οι Διδάσκοντες Καθηγητές του Γυμνασίου Περίστασης.