Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Φτιάξτε επιτέλους ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις!

Ή τουλάχιστον μεριμνήστε να συντηρείτε τις υπάρχουσες!

Κάτι που σύμφωνα με την φωτογραφία που βλέπουμε, όπως και στις υπόλοιπες δεν συμβαίνει...

Αυτή τη φορά πρόκειται για μικροτραυματισμό. Την επόμενη φορά;

«Υπεύθυνος» για αυτόν τον μικροτραυματισμό ενός νεαρού αθλητή είναι τα σύρματα που απειλητικά εξέχουν εντός του κλειστού βοηθητικού γηπέδου του Β΄ ΔΑΚ (ανάμεσα στο κολυμβητήριο και το γήπεδο ποδοσφαίρου).

Ευτυχώς που ο ελαφρύς τραυματισμός είναι στο χέρι του νεαρού και όχι σε κάποιο άλλο σημείο όπως π.χ. το κεφάλι του ή τα μάτια του. 

Ρωτάμε τον Δήμο Κατερίνης και τον ΟΠΠΑΠ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ): Υπάρχει υπεύθυνος του Δήμου Κατερίνης που να ελέγχει την ασφάλεια των εγκαταστάσεων στο Β΄ ΔΑΚ; Και αν υπάρχει, μεριμνά ο Δήμος Κατερίνης για την αποκατάσταση όσων προβλημάτων υπάρχουν (που υπάρχουν πολλά) ή προκύπτουν στη πορεία; Η κατάσταση αυτή με τα σύρματα (υπάρχουν και άλλα θέματα, αλλά δεν είναι του παρόντος), κρατάει χρόνια! Θα πρέπει να έχουμε σοβαρό τραυματισμό για να πάρετε μέτρα; Καθημερινά αθλούνται στον συγκεκριμένο χώρο εκατοντάδες μικρά παιδιά, που τρέχουν μέσα στο βοηθητικό κλειστό γήπεδο με σύρματα να εξέχουν, σπασμένα καλοριφέρ, σκουπίδια, την οροφή να στάζει, κ.α.