Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Στο "Τουρνουά Φιλίας" στην Λάρισα οι ακαδημίες χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης

Στο πανέμορφο κλειστό γήπεδο του Άγιου Θωμά στην Λάρισα ταξίδεψαν σήμερα οι ακαδημίες χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης όπου σε "Τουρνουά Φιλίας" αντιμετώπισαν τις ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Χειροσφαίρισης Λάρισας.

Πραγματοποιήθηκαν τρεις αγώνες στους οποίους συμμετείχαν οι Παμπαίδες Α΄ και Β΄, καθώς και οι Παίδες των ακαδημιών του Αρχέλαου Κατερίνης. Ήταν μία πολύτιμη εμπειρία για όλα τα παιδιά μιας που τους έλειψαν οι αγώνες τα τελευταία δύο χρόνια, με τους περιορισμούς για τον κορονωιό.

Την επόμενη εβδομάδα αρχίζει και επίσημα η αγωνιστική δράση για τους Παμπαίδες και ένα μήνα αργότερα ρίχνονται στην «μάχη» και οι Παίδες του Αρχέλαου.

* Όσο για τα αποτελέσματα των αγώνων, επιβεβαιώθηκε η πάρα πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες χάντμπολ της πόλης μας με επικεφαλής την προπονήτρια Μάγδα Χοτοκουρίδου Σκούφα και μέσα στο γήπεδο, αφού Παμπαίδες και Παίδες, εντυπωσίασαν!

* Συγχαρητήρια και στις Ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Χειροσφαίρισης Λάρισας για την εμφάνιση τους και τη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην αποστολή του Αρχέλαου Κατερίνης.