Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Handball Premier, Super League 2, Basket League στην ΕΡΤ3 4/12 - 7/12 2021


Αγώνες Handball Premier, Super League 2 και Basket League θα μεταδοθούν στην ΕΡΤ3 από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021.

Σάββατο 4/12, 12:30 Handball Premier: Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας Affidea - Α.Σ.Ε. Δούκα Οι μεταδόσεις από το πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών, συνεχίζονται από το γήπεδο του Ιωνικού στην Αθήνα, όπου σε παιχνίδι του Α’ ομίλου ο Ιωνικός (1 νίκη-2 ισοπαλίες-4 ήττες μετά από επτά αγώνες) αντιμετωπίζει τον Α.Σ.Ε. Δούκα (3 νίκες-3 ισοπαλίες-2 ήττες σε οκτώ αναμετρήσεις) για την 10η ημέρα.

Περιγραφή: Πάνος Σαμαράς.

Σάββατο 4/12, 14:45 Super League 2: Απόλλων Λάρισας - Π.Ο. Τρίγλια (Ηρακλής) Σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου, στην Φιλιππούπολη Λάρισας, ο γηπεδούχος Απόλλων εξακολουθεί να κυνηγά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και τη βαθμολογική ανάκαμψη, όπως και η φιλοξενούμενη ομάδα, που «απορροφήθηκε» φέτος από τον Ηρακλή και εδρεύει στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης (έχει πέντε ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες).

Περιγραφή: Πάνος Μπλέτσος. Ρεπορτάζ: Γιάννης Βοϊτσίδης.

Σάββατο 4/12, 17:00 Super League 2: Εργοτέλης - Παναθηναϊκός Β Έχοντας χάσει έδαφος στις πρώτες αγωνιστικές, Εργοτέλης και Παναθηναϊκός Β θα διεκδικήσουν τη νίκη στην αναμέτρηση που θα φιλοξενηθεί στο Παγκρήτιο στάδιο για την 6η αγωνιστική του Β’ ομίλου.

Περιγραφή: Ηλίας Χριστογιαννόπουλος.

Σάββατο 4/12, 20:00 Basket League: ΑΕΚ - Προμηθέας Πάτρας Στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων και για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα, στο remake του ημιτελικού του 2ου Super Cup που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά και των μικρών τελικών των πλέι οφ της περασμένης σεζόν.

Περιγραφή: Κώστας Σωτηρίου. Ρεπορτάζ: Τάκης Κουλουμπής.

Κυριακή 5/12, 14:45 Super League 2: Ολυμπιακός Β - Πανσερραϊκός Σε αναμέτρηση του Α’ ομίλου, που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» του Πειραιά, ο αήττητος σε τρία παιχνίδια (δύο νίκες-μια ισοπαλία) Ολυμπιακός Β θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, που πανηγύρισε στην προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με το 1-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Περιγραφή: Γιώργος Χαϊκάλης.

Κυριακή 5/12, 17:00 Basket League: Άρης - Περιστέρι Vitabiotics Με μικρή μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά (τους χωρίζει… μια νίκη) μετά από επτά παιχνίδια, Άρης και Περιστέρι θα βρεθούν αντιμέτωποι στο «Nick Galis Hall» του Αλεξανδρείου.

Περιγραφή: Δημήτρης Δραγώγιας. Ρεπορτάζ: Ευγενία Γήτα.

Κυριακή 5/12, 20:00 Basket League: Κολοσσός H Hotels - Ηρακλής Σε αγώνα με φαβορί και αουτσάιντερ, που πάντως έχασαν βαθμούς και εκτός παρκέ, ο Κολοσσός θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα ενώ ο Ηρακλής προσπαθεί να ανακάμψει μετά το αρχικό 1-5. Περιγραφή: Δημήτρης Μπουμπουγιατζής.

Δευτέρα 6/12, 17:15 Basket League: Λάρισα - Ολυμπιακός Επιστρέφοντας από το μακρινό Καζάν και τις υποχρεώσεις στην Euroleague, o Ολυμπιακός (6-1 στο φετινό πρωτάθλημα) φιλοξενείται στο κλειστό της Νεάπολης, όπου η γηπεδούχος Λάρισα έχει μια νίκη σε τέσσερις αγώνες και συνολικό 1-6 σε επτά παιχνίδια.

Περιγραφή: Βαγγέλης Ιωάννου. Ρεπορτάζ: Κώστας Χαλβατσιώτης.

Τρίτη 7/12, 19:30 Basket League: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο Megabolt Οι ομάδες που βρέθηκαν αντιμέτωπες στους περσινούς τελικούς των πλέι οφ κλείνουν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 6-1 μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού ενώ το Λαύριο παρουσιάζει «ισορροπία» αποτελεσμάτων με 4 νίκες-4 ήττες.

Περιγραφή: Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάτου.