Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Επιστροφή Σαρπότα και με την ιδανικότερη ψυχολογία ο Δίας στον Πλαταμώνα

Να επεκτείνει το νικηφόρο του σερί μετά την έλευση του νέου έτους θα επιδιώξει ο Δίας Δίου το απόγευμα της Κυριακής (30/1 - 15:00)...

καθώς ταξιδεύει στη Νότια Πιερία για να αντιμετωπίσει την Ακαδημία στον Πλαταμώνα σε αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Πιερίας.

Η επιβλητική νίκη της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 0-5 με το ρεσιτάλ του Αλέξανδρου Κυπαρίσση ο οποίος σκόραρε όλα τα γκολ του παιχνιδιού, έδωσε τεράστια χαρά και ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική τόνωση στην ομάδα μας η οποία θέλει να συνεχίσει αυτό το καλό «μομέντουμ» και να δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς από τον Πλαταμώνα σε ένα ματς με σαφώς μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας.

Στα ευχάριστα για το Δία, η επιστροφή του προπονητή της ομάδας μας Παναγιώτη Σαρπότα ο οποίος ανάρρωσε από τον κορονοιό και ετοιμάζει να καθίσει εκ νέου στην άκρη του πάγκου, ενώ όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές από την αποστολή θα απουσιάσουν ο Σπυριδόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ο Αράπης εξαιτίας μικροτραυματισμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δίας Δίου φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 31 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Ακαδημία Πλαταμώνα στην 9η θέση με απολογισμό 17 βαθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή του Δία για την αυριανή αναμέτρηση:

Παπανικολάου, Καραίσκος Α., Παπαθανασίου, Σαρρής, Λαζαρίδης, Ζαβαντίας, Αλεξανδρίδης, Σιτμαλίδης, Τσαούσης, Πεΐδης, Καλουσίδης, Καραθάνος Χ., Καραθάνος Ν., Παγωνίδης, Παπαδόπουλος, Μότσιας, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης, Καραμήτρος Δ., Αμανατίδης, Μανίκας, Κυπαρίσσης, Καραμήτρος Ν., Καρανικόλας.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Καλορογιάννης με α’ βοηθό τον κ. Κουτσικανίδη και β’ βοηθό τον κ. Αδαμαντίδη.

Γραφείο Τύπου Δία Δίου