Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Εντυπωσίασε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού χώρου ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού χώρου που έγινε στο Τατόι στις 19 και 20 Φεβρουαρίου, οι αθλητές του ΑΡΧΕΛΑΟΥ κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:




1η Θέση Γυναικών U21 – Χαλκιοπούλου-Δασκαλάκη Σοφία-Θεοδώρα
1η Θέση Ανδρών U18 - Χαρίσης Ευάγγελος
3η Θέση Γυναικών U 18 - Κοκτσίδου Κασσιανή
2η Θέση στο Ομαδικό U18 - Δαμκαούτης Ανέστης, Σαμακοβλής Κων/νος, Χαρίσης Ευάγγελος.
2η Θέση στο Μεικτό ομαδικό U21 – Χαλκιοπούλου-Δασκαλάκη Σοφία-Θεοδώρα, Χαρίσης Κωνσταντίνος
2η Θέση στο Μεικτό ομαδικό U18 - Κοκτσίδου Κασσιανή, Χαρίσης Ευάγγελος.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές/τριες Χαριτίδου Παυλίνα για την εξαιρετική της εμφάνιση, τη 2η Θέση στον αγώνα κατάταξης και την 5η Τελική Θέση μετά τους Ολυμπιακούς γύρους.

Στην Μηλιώρη Σοφία-Νεφέλη που κατέλαβε τη 10η Θέση στην κατηγορία U18.
Στον Δημόπουλο Αθανάσιο που κατέλαβε την 17η Θέση στην κατηγορία U21.

Σημειωτέον ότι η νεοαποκτηθείσα αθλήτρια του ΑΡΧΕΛΑΟΥ Χαλκιοπούλου Δασκαλάκη Σοφία-Θεοδώρα και ο αθλητής μας Χαρίσης Ευάγγελος ήταν 2 από τους 3 αθλητές που συμμετείχαν το καλοκαίρι του 2021 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Πολωνία.

Στον προπονητή Ελευθερίου Νικόλαο για την αθλήτρια του Χαλκιοπούλου Δασκαλάκη Σοφία-Θεοδώρα που μας χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σαμακοβλή Γιάννη Β ΄Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας και την Ναβροζίδου Ευαγγελία για την βοήθειά και την υποστήριξη τους στους αθλητές/τριες καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή του Συλλόγου μας Χαρίση Γιάννη που συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων και τις συνεχείς επιτυχίες του τμήματος Τοξοβολίας και στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας για την άψογη και ασφαλή διοργάνωση.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΕΛΑΟ