Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Αρχέλαος Κατερίνης - Φίλιππος Βέροιας 27-27. Αγώνας διαφήμιση για το χάντμπολ!!!

Φίλιππος Βέροιας
Έναν συγκλονιστικό αγώνα χάντμπολ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι και όσες βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Β'  ΔΑΚ Κατερίνης!

Για το πρωτάθλημα παίδων χάντμπολ (χειροσφαίριση), ο Αρχέλαος Κατερίνης αντιμετώπισε την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας. Σε έναν θεαματικό και με πολλές συγκινήσεις αγώνα, κερδισμένο ήταν το χάντμπολ και ο αθλητισμός. Μεγάλο ενδιαφέρον, αγωνία και πλούσιο θέαμα προσέφεραν οι παίδες των δύο ομάδων, με τον Αρχέλαο να εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του και να μένει στο τέλος με την πικρία της ισοπαλίας. Ο Αρχέλαος ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κάποια στιγμή προηγήθηκε και με 5 γκολ διαφορά, αλλά η ομάδα του Φίλιππου κατάφερε να ροκανίσει την διαφορά και τελικά να αποσπάσει την ισοπαλία.

Το χάντμπολ της Κατερίνης ανεβαίνει επίπεδο.

Παιχνίδι με το παιχνίδι, οι παίδες του Αρχέλαου Κατερίνης ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και παρουσιάζουν όμορφο θέαμα, αποτέλεσμα της σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία 3-4 χρόνια στις αναπτυξιακές ηλικίες και ακαδημίες του χάντμπολ στην πόλη μας. Και αν δεν υπήρχαν αυτά τα δύο τελευταία καταστροφικά χρόνια για τον αθλητισμό των απαγορεύσεων προπονήσεων-αγώνων λόγω του κορονοϊού, θα μιλούσαμε σήμερα για μια φουρνιά αθλητών που δεν θα είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα, αθλητές υψηλότερου επιπέδου. Τα πάντα στην ζωή όμως επιτυγχάνονται με σκληρή δουλειά και κόπο που μεταφράζονται σε προπονήσεις που σε συνδυασμό με το διάβασμα μας δίνουν υγιείς ανθρώπους με παιδεία και πολλές επιτυχίες στην ζωή τους. Διάβασμα και άθληση, όχι απλά πηγαίνουν μαζί, αλλά συμπληρώνουν το ένα το άλλο. Αυτό δείχνει να το επιδιώκει αλλά και να το καταφέρνει ο Αρχέλαος Κατερίνης στο χάντμπολ!

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, στους διαιτητές, τις κυρίες της γραμματείας, καθώς και στην Διασωστική Ομάδα Πιερίας για την παρουσία της στον σημερινό αγώνα.

➤ Το φύλο αγώνα:

Πεντάλεπτα:

1-1
3-2
5-3
6-5
8-8
10-11 ημίχρονο
14-13
15-16
21-18
24-19
25-24
27-27 τελικό σκορ

Πέναλτι:

Αρχέλαος Κατερίνης: 4-3
Φίλιππος Βέροιας: 3-2

Αρχέλαος Κατερίνης (Χοτοκουρίδου): Παρθενόπουλος Κ. (3), Φουστάνης Η. (4), Κανταρτζής N. (12), Παπανάκος Χ. (4), Τόνας Π. (2), Κουλλόλι Κ., Παπαναστασίου Κ, Έξαρχος Γ, Χατζηιωαννίδης Ι., Καϊμακάμης Ε., Διαμαντόπουλος Θ. (2), Μαρινόπουλους Ι., Νταρλαγιάννης Δ.

Φίλιππος Βέροιας (Δομπρής): Μαυρίδης Κ. (3), Μπλατσιώτης Α. (11), Τόκας Α., Οικονομίδης Ν., Ζέσιος Γ. (6), Μανουδής Μ. (2), Παπαδημητριόυ Σ., Σιδηρόπουλος Α., Ματζικόπουλος Γ., Παναγιωτίδης Γ., Δομπρής Χ., Κούγκας Δ. (3), Τσαγγκάρος Ι. (1), Γκοσκινός Δ. (1), Μπουγιάκας Ν., Καρατόλιος Τ.

Διαιτητές: Βαγγελτζίκης Α. και Τορνικίδης Π.


* Αργότερα θα ανέβει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" σε βίντεο ολόκληρος ο σημερινός αγώνας.