Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Επιστολή υγειονομικών προς βουλευτές: «Μας οδηγείτε σε γενοκτονία και εξόντωση»

Μετά την πρόθεση του υπουργείου υγείας να παρατείνει το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις δομές υγείας έως το τέλος του 2022 -το οποίο θα προσθέσει άλλους 9 μήνες αναστολής εργασίας (σύνολο 16 μήνες)-  στους χιλιάδες υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, κάτι που μεταφράζεται σε οικονομική εξόντωση τόσο των ίδιων όσο και των οικογενειών τους, οι υγειονομικοί έστειλαν στους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου την παρακάτω δραματική επιστολή:

«Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές, μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων

Μετά μεγάλης λύπης διαπιστώνουμε ότι παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις τόσο ημών όσο και πληθώρας άλλων διακεκριμένων φορέων από τον πολιτικό, ιατρικό και συνδικαλιστικό χώρο, το Υπουργείο Υγείας προχωρά στην κατάθεση Σχεδίου Νόμου προς ψήφιση με Αριθμ. 88 / 3 / 2022, όπου στο Μέρος Β΄, Άρθρο 2 προτείνεται η ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗ παράταση του μέτρου της υποχρεωτικότητας εμβολιασμών μέχρι τις 31/12/2022, το οποίο φυσικά θα έχει ως συνέπεια την παράταση της παραμονής μας ως υγειονομικών σε καθεστώς αναστολής εργασίας άνευ αποδοχών για άλλους 9 μήνες, προστιθέμενους στους ήδη 7.

Γνωρίζετε άριστα όλοι σας ότι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ!! Γνωρίζετε την αδυναμία του εμβολιασμού να ελέγξει την οριζόντια μετάδοση του SARS-CoV-2, όπως αποδεικνύει η εθνική και διεθνής εμπειρία, και όπως γλαφυρά απεικονίζουν οι επισυναπτόμενοι πίνακες από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου πλέον η σχετική συχνότητα κρουσμάτων στους τριπλά εμβολιασμένους είναι μέχρι και 5 φορές μεγαλύτερη από ό,τι στους ανεμβολίαστους!!

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΪΟΝ ΕΜΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!

ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 7 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΔΡΙΜΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΡΘΡΟ 22 ΠΑΡ. 1), ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΡΗΤΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΓΚΥΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑΣ ΕΤΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ (ΠΧ. ΑΓΓΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΗΠΑ) Ή ΔΕΝ ΕΤΕΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ.

Κ.Κ. Βουλευτές

Στην ΚΡΙΣΙΜΗ αυτή στιγμή, είστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ **ΠΑΡΑΝΟΜΗ** ΔΙΑΤΑΞΗ.

ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ

-ΠΟΛΙΤΙΚΗ (να προστατέψετε το πολίτευμα από μετατροπή σε ολοκληρωτισμό)

-ΝΟΜΙΚΗ (να σταματήσετε την καταπάτηση του Συντάγματος, της Αρχής της Προστασίας της Εργασίας, της Ισότητας και της Αναλογικότητας, καθώς επίσης και να σταματήσετε το Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας που διαπράττεται επί 7 μήνες τώρα)

-ΙΑΤΡΙΚΗ (όταν σύσσωμος ο επιστημονικός κόσμος αντιτίθεται στα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ αυτά μέτρα και συμφωνεί ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ανάσχεση της διασποράς του ιού με τον εμβολιασμό, ανεξαρτήτου δόσεων, και όταν σύσσωμη η ανθρωπότητα κρίνει ότι η πανδημία πλέον περνά σε ενδημική φάση)

-ΙΣΤΟΡΙΚΗ (για όλους τους παραπάνω λόγους, και κυρίως για την κληρονομιά που θα αφήσετε ως εργάτες της Δημοκρατίας)

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (ενδοκομματική θέση). ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, ΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ! Ως θεματοφύλακες του Συντάγματος που ορίζει ότι η εργασία είναι δικαίωμα και τελεί υπό την προστασία του κράτους, το οποίο μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική ανύψωση του εργαζομένου πληθυσμού (άρθρο 12, παρ. 4 Συντάγματος) καθώς και για την κοινωνική ασφάλιση των εργαζομένων (άρθρο 22, παρ.4 Συντάγματος), διάταξη η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη συνέχιση των αναστολών εργασίας, χωρίς αμοιβή, χωρίς χρόνο ασφάλισης, χωρίς δικαίωμα απασχόλησης οπουδήποτε αλλού, έστω και προσωρινά, προς βιοπορισμό. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 1/4/2022, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.»


Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ο.Ε.Υ.)

Υγειονομικοί Πιερίας
Κατερίνη 23/3/2022