Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ένα "εύγε" και μία... ένσταση προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

Μεσημέρι Τετάρτης 16 Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε μετά από πολύ καιρό δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας.

Στην συνεδρίαση, δικαίωμα παρουσίας είχαν μόνο όσοι είναι εμβολιασμένοι οι νοσήσαντες από τον κορονοϊό, δημοτικοί σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, σύμφωνα με την ΚΥΑ της κυβέρνησης και όχι με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας.

Σε επικοινωνία της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Θεοφάνη Τερζόπουλο, του θέσαμε το θέμα και του ζητήσαμε να υπάρχει πρόβλεψη ζωντανής παρακολούθησης (μέσω διαδικτύου) της συνεδρίασης για όσους δεν πληρούν τα "κριτήρια" της κυβέρνησης. Προς τιμήν του ο κ. Τερζόπουλος ανταποκρίθηκε στο "αίτημά" μας και μας έδωσε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την συνεδρίαση από τον υπολογιστή μας, όπως έπραξε το ίδιο και για όλους όσους τους "απαγορευόταν" από την απόφαση της κυβέρνησης να βρίσκονται σώμα και ψυχή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Μία απόφαση της κυβέρνησης που δεν έχει κανένα νόημα και καμία λογική αιτίαση, αφού με το αιτιολογικό ή την πρόφαση της προστασίας από τον κορονοϊό, δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στην αίθουσα του Δημαρχείου για να παρακολουθήσουμε ένα δημοτικό συμβούλιο, αλλά μπορούμε να πηγαίνουμε σε οποιαδήποτε δημόσια ή δημοτική υπηρεσία κάνοντας κάποιο τεστ!

Μία απόφαση της κυβέρνησης που δεν έχει πλέον καμία επιστημονική-ιατρική βάση, αφού είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι οι εμβολιασμένοι και κολλούν και μεταδίδουν τον κορονοϊό!

Μία απόφαση της κυβέρνησης (μεταξύ πολλών άλλων αποφάσεων...) που ξεκάθαρα και με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, είναι εκδικητική και τιμωρητική για τους ανεμβολίαστους, ενώ προωθεί απροκάλυπτα τον διαχωρισμό και την διχόνοια μέσα στην κοινωνία.

Θα περιμέναμε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης, από τον Δήμαρχο κ. Κουκοδήμο, αλλά και από όλους τους δημοτικούς συμβούλους να βγάλουν μία κοινή δήλωση με την οποία θα εκφράζουν την αντίρρηση τους στον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων δημοτικών συμβούλων και δημοσιογράφων από τα δημοτικά συμβούλια και να μην πραγματοποιήσουν δια ζώσης συνεδριάσεις υπό αυτές τις συνθήκες.

"ΑΛΗΘΕΙΑ"