Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ακόμα πιστεύεις ότι νοιάζονται για την υγεία σου;

Κυβέρνηση εκδίκησης και τιμωρίας. Δεν αποσύρει το χαράτσι των 10 ευρώ την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, την στιγμή μάλιστα που στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ οι εμβολιασμένοι είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους.

Επίσης συνεχίζει να κρατάει σε αναστολή εργασίας εδώ και 9 μήνες, 7.500 υγιείς ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ενώ επιτρέπει να εργάζονται σε νοσοκομεία και δομές υγείας υγειονομικοί που κολλάνε και ξανακολλάνε κορονοϊό!

Για να καταλάβει κανείς την παράνοια και την ανοησία των μέτρων της κυβέρνησης, από 1 Ιουνίου ο ανεμβολίαστος εργαζόμενος θα μπορεί να εισέρχεται σε κάποιο φαρμακείο χωρίς μάσκα για να κάνει επί πληρωμή ράπιντ τεστ για να αποδείξει ότι δεν έχει... κορονοϊό.

Τα μέτρα της κυβέρνησης της ΝΔ είναι καθαρά τιμωρητικά και εκδικητικά και δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Απλά να έχει στον νου της η κυβέρνηση ότι οι ανεμβολίαστοι που συνεχίζουν να πληρώνουν από το υστέρημα τους το χαράτσι των 10 ευρώ για τα ράπιντ τεστ, δεν είναι 100-200 άτομα, είναι εκατομμύρια και όταν έρθει ή ώρα της κάλπης δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποιος ευθύνεται για την οικονομική αφαίμαξη τους, όπως και για τις προσβολές της προσωπικότητας τους που έχουν δεχθεί όλο αυτό το διάστημα με τον κορονοϊό. Να μην έχουν καμία αμφιβολία για αυτό...

* Φωτογραφία από Eric Perlin από το Pixabay