Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Η Ελλάδα πληρώνει την εκτός τόπου και χρόνου παρανοϊκή στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στην Ρωσία

Την πολιτική Μητσοτάκη και ΝΔ στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, αρχίζει να πληρώνει η Ελλάδα. Το Ιράν κατέλαβε δύο ελληνικά τάνκερ!

Το Ιράν ανακοίνωσε την "κατάσχεση" των δύο ελληνικών τάνκερ ως αντίποινα για την σύλληψη ιρανικού δεξαμενόπλοιου από την Ελλάδα, που έγινε με εντολή των ΗΠΑ. Η επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της ΝΔ να είμαστε το "παιδί για τα θελήματα" των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και να ακολουθούμε κατά γράμμα ότι μας διατάξουν, μας έκανε μετά την Ρωσία και εχθρό με το Ιράν. Οι κυρώσεις, οι απελάσεις, οι δηλώσεις, η αποστολή όπλων και η ακατανόητη εμμονή της κυβέρνησης να δείξει με τον πιο εμφαντικό τρόπο ότι είναι εναντίον της Ρωσίας, αρχίζει και δείχνει τα αρνητικά αποτελέσματα της.

Έρχονται δύσκολες στιγμές για τον ελληνισμό, και τις συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ θα τις βιώσει ο ελληνικός λαός, ο φτωχός και ο μεροκαματιάρης και όχι ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του που ζουν στην χλιδή και στην πολυτέλεια. Εμείς θα πληρώσουμε τον εναγκαλισμό των κυβερνώντων με τα "γεράκια" των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ και θα τον πληρώσουμε ακριβά. Οι "άλλοι" θα πάνε στο εξωτερικό στις βίλες τους, θα αναγορευτούν επίτιμοι διδάκτορες σε διάφορα πανεπιστήμια και ιδρύματα με παχυλούς μισθούς και εμείς θα σκοτωνόμαστε αναμεταξύ μας για ένα κομμάτι ψωμί. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος δεν την αντιλαμβάνεται, ζει δυστυχώς σε ένα παράλληλο σύμπαν.

➤ Η ανακοίνωση του Ιράν: https://www.tehrantimes.com/news/473063/Iran-seizes-two-Greek-oil-tankers

* Φωτογραφία από mohamed Hassan από το Pixabay