Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

"Ίστανμπουλ" για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η Κωνσταντινούπολη...

Το είπε σε συνέντευξη του στο Νταβός. Την ίδια στιγμή το τουρκικό ερευνητικό πλοίο "Γιουνούζ" ανενόχλητο κάνει έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα στην μέση του Αιγαίου σε μία νέα επίδειξη δύναμης της Τουρκίας και εμείς στέλνουμε οπλισμό (που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός) στην... Ουκρανία!

Δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο η ΝΔ και η ευθύνη δεν είναι μόνο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και όλων των στελεχών της (υπουργοί, βουλευτές, κομματικά στελέχη, γραμματείς και φαρισαίοι...) που στηρίζουν τον ίδιο και την κυβέρνηση του.

➤ Στο θέμα μας:

Στην σελίδα του Πρωθυπουργού στο ίντερνετ η μετάφραση των δηλώσεων του στο Νταβός είναι αυτή: «Πήγα στην Κωνσταντινούπολη και συναντήθηκα με τον Πρόεδρο Erdoğan.»

Στο βίντεο όμως, στο 11:40, ο Πρωθυπουργός λέει: «I went to Instabul and had a meeting with president Erdogan», δηλαδή «Πήγα στην "Ίστανμπουλ" και είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο Erdoğan». 

Λάθος του Πρωθυπουργού πάνω στην ροή της συζήτησης; Το πιστεύει και το είπε; Όπως και να έχει αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας είναι ότι Έλληνας Πρωθυπουργός αποκάλεσε την Κωνσταντινούπολη, Ίστανμπουλ...