Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Αν άνοιγε έστω ένα βιβλίο...

Η Γερμανίδα Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Γκέρτρουντ φον ντερ Λάιεν, μάλλον όταν ήταν μικρή και πήγαινε σχολείο δεν τα είχε καλά με το μάθημα της ιστορίας.

Αν άνοιγε έστω ένα βιβλίο ιστορίας, θα σκεφτόταν σοβαρά να κάνει τόσο ανιστόρητες δηλώσεις, όπως ότι η "Μακεδονική" γλώσσα ανήκει στους "κλέφτες" της ιστορίας, τους γείτονες μας σκοπιανούς.

Η Ούρσουλα Γκέρτρουντ φον ντερ Λάιεν είναι φίλη μας, σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση. Βέβαια αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς... Η κ. Ούρσουλα δεν έμεινε μόνο στην "Μακεδονική" γλώσσα, αφού δήλωσε ότι η Ευρώπη δεν θα είναι ποτέ ολοκληρωμένη χωρίς τους... σκοπιανούς!

Αυτό μάλλον είχε στο μυαλό του ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έδινε το όνομα της Μακεδονίας μας στους γείτονες. Να ολοκληρωθεί επιτέλους η Ευρώπη με την είσοδο των σκοπιανών σε αυτή! Και βέβαια η ΝΔ που πίνει νερό στο όνομα της Ευρώπης, δεν θα μπορούσε ποτέ να πει όχι σε μία τέτοια μεγάλη ευκαιρία, σε αυτό το κελεπούρι της εισόδου των σκοπιανών στην μεγάλη ευρωπαϊκή "οικογένεια"...

Φυσικά, δεν πιστεύουμε να έχει μείνει ούτε ένας ιθαγενής στην Ελλάδα που να πιστεύει όλες αυτές τις "εγγυήσεις", υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις, που μας έδινε στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα η ΝΔ, ότι οι σκοπιανοί θα πάρουν το όνομα της Μακεδονίας μας και θα σεβαστούν την ιστορία και τον πολιτισμό μας και σε αντίθετη περίπτωση όλοι αυτοί θα υπερασπίζονταν τα δίκαια της πατρίδας μας! Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί οι "εθνοσωτήρες" μας; Πού είναι;