Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, με παραίτηση Ευάγγελου Κήπου από την διοίκηση Κουκουδήμου - Ορισμοί Προέδρων και μελών διοικητικών συμβουλίων

Αρκετή ένταση και στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης, με την παραίτηση του Ευάγγελου Κήπου από την διοίκηση του Κώστα Κουκοδήμου να κλέβει την παράσταση.

«Παραιτούμαι για ηθικούς λόγους και υγείας» είπε ο κ. Κήπου και υποσχέθηκε να πει περισσότερα το επόμενο διάστημα. «Είναι πολλοί οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, φεύγω πικραμένος», ήταν τα λόγια του κ. Κήπου.



Ένταση επικράτησε στην συζήτηση για την αγορά ενός μηχανήματος πυροπροστασίας, με την οχλαγωγία και τις λεκτικές αντεγκλήσεις να οδηγούν σε διακοπή της συνεδρίασης για 15 περίπου λεπτά και η συζήτηση να συνεχίζεται με την ανακοίνωση της τοποθέτησης νέων Προέδρων και μελών διοικητικών συμβουλίων σε διάφορες υπηρεσίες (ΝΠΠΔ) του Δήμου Κατερίνης.

Συνοπτικά:

Στην ΔΕΥΑΚ, Πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Μπουσνάκης Αστέριος
Στην Δημοτική Επιχείρηση Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Κατερίνης (ΔΕΕΕΚ), Πρόεδρος ο κ. Κατανάς Νικόλαος.
Στον «Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης» (ΟΠΠΑΠ), Πρόεδρος ο κ. Νταντάμης Γιάννης.
Στο Δημοτικό Ωδείο, Πρόεδρος ορίστηκε η κ. Χαρισσοπούλου Στεργιανή.
Στην «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης», Πρόεδρος η κ. Μακρίδου Παρθένα.
Στην «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης», Πρόεδρος ο κ. Μπαρμπαγεωργόπουλος Αθανάσιος.
Στην Δημοτική Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Κατερίνης (ΔΗΚΕΔΗΚ), Πρόεδρος ο κ. Κεραμιδιώτης Ευστάθιος.
Στην Επιτροπή Παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων, Πρόεδρος ο κ. Τσιουκάνης Κωνσταντίνος με τον κ. Ευγένιο Παπαδόπουλο αναπληρωτή Προέδρου.

-------------

Διαφωνία είχαμε και στο θέμα της "βελτίωσης των αθλητικών χώρων" του Δήμου Κατερίνης, με την αντιπολίτευση και τον κ. Παπαζιώγα να επισημαίνει την άθλια κατάσταση των αθλητικών κέντρων και των γηπέδων, ενώ ο κ. Σάββας Χιονίδης χαρακτήρισε ελάχιστα τα χρήματα που θα δαπανηθούν για την βελτίωση τους και χωρίς στόχευση τις ενέργειες του Δήμου Κατερίνης.