Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Απόστολος Ζέρβας: «Οι τελευταίες ημέρες του Βυζαντίου για την ΝΔ...»

Η παρούσα ΚΟ (Κοινοβουλευτική Ομάδα) της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα γραφεί με ανεξίτηλα γράμματα στην Κοινοβουλευτική Ιστορία καθώς επέδειξε επί μια τριετία απόλυτη πειθαρχία και έλλειψη παραμικρής κριτικής (κοινώς αφασία…) απέναντι στο σύστημα διακυβέρνησης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

• Η αφωνία της σε κρίσιμα Εθνικά - Κοινωνικά και Πολιτικά ζητήματα δημιουργεί συνθήκες παρακμής ή ακριβέστερα βαθαίνει την παρακμή, η οποία ξεκίνησε το 2010 με Μνημόνια και έφτασε μέχρι την παραχώρηση Εθνικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας μας το 2018 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την επαίσχυντη "Συμφωνία των Πρεσπών".

• Ουδείς εκ των βουλευτών της ΝΔ άρθρωσε λέξη για:

1. Υποχρεωτικό εμβολιασμό.

2. Διαρκή και αδιέξοδα lockdowns (εγκλεισμούς) με αποτέλεσμα την καταστροφή της Οικονομίας.

3. Τιμωρητική και εκδικητική πολιτική απέναντι στους 7.000 ανεμβολίαστους Υγειονομικούς με επιβολή αναστολής εργασίας.

4. Στερήσεις προσωπικών ελευθεριών.

5. Διαφθορά στον Δημόσιο βίο.

6. Ενεργειακή κρίση λόγω της διακοπής λειτουργίας των εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με λιγνίτη.

7. Παράνομη αποστολή όπλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία με αποτέλεσμα η Ρωσία να μας θεωρεί Εχθρική Χώρα.

8. Άρνηση καταγγελίας της "Συμφωνίας των Πρεσπών", προεκλογική δέσμευση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

9. Ανενόχλητη διαδρομή του Τουρκικού ερευνητικού πλοίου "Oruc Reis" εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας το 2020 προσβάλλοντας κυριαρχικά δικαιώματα και θεμελιώνοντας Τουρκικές διεκδικήσεις

10. Υποκλοπές (παρακολουθήσεις) τηλεφωνικών συνομιλιών, οι οποίες αποτελούν σοβαρή καταπάτηση του Συντάγματος, εγείρουν ποινικές ευθύνες και αμαυρώνουν την εικόνα του κόμματος που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής

----------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, ενώ ήταν και πρώην σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009.