Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Απόστολος Ζέρβας: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

Αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αλλά ταυτόχρονα και τρομακτική αποκάλυψη η αφαίρεση από τον ιστότοπο του CDC (Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ) της αναφοράς ότι η ακίδα (πρωτεΐνη) των εμβολίων mRNA δεν παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ανθρώπινο σώμα.

Το γεγονός αυτό δικαιώνει την επί 20 μήνες επιστημονική άποψη των εξαίρετων συναδέλφων (Γάκης Δημήτριος - Καβαλιώτης Ιωάννης) και του γράφοντος, καθώς υποστηρίζαμε ότι με τα νέα εμβόλια τύπου mRNA αναπαράγεται από τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού η πρωτεΐνη της ακίδος, η οποία κυκλοφορεί στο αίμα, αντιμετωπίζεται ως ξένο σώμα (παραγωγή αντισωμάτων) και εναποτίθεται στα διάφορα όργανα όπου προκαλεί αντιδράσεις.

Επίσης δικαιώνει όσους επιστήμονες μιλούσαν για απόκρυψη στοιχείων με σκοπό την ευκολότερη αποδοχή των εμβολίων, τα οποία παρήχθησαν κατά δισεκατομμύρια και χορηγήθηκαν (υποχρεωτικά) σε ενήλικες και παιδιά (ήδη είμαστε στην φάση της 4ης δόσης).
-------------------------------

* Ο Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.