Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η "Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού" στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022 το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στο Β΄ Αθλητικό Κέντρο της πόλης μας με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για την "Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού".

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές-τριες του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τους γυμναστές για τα οφέλη της άθλησης και να συμμετάσχουν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως, χάντμπολ, μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Καταλληλότερος χώρος από αυτόν του Β΄ ΔΑΚ δεν θα μπορούσε να βρεθεί, αφού οι εγκαταστάσεις του, επιτρέπουν την γνωριμία με πλήθος αθλητικών αγωνισμάτων.

Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, με το πέρας των δραστηριοτήτων ευχαρίστησαν το τμήμα χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, τον Έφορο του τμήματος κ. Μιχάλη Κανταρτζή και ιδιαίτερα την προπονήτρια του συλλόγου κ. Μαγδαληνή Χοτοκουρίδου, για την παρουσίαση του αθλήματος, καθώς και για την διάθεση του κατάλληλου αθλητικού εκπαιδευτικού υλικού για την εξοικείωση των μαθητών-μαθητριών με το άθλημα του χάντμπολ (χειροσφαίριση).