Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

"ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ"

Γράφει ο Απόστολος Ζέρβας *


Ο Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας διακατέχεται από μεγάλη αγωνία για το πολιτικό του μέλλον, το οποίο προοιωνίζεται οικτρό.

Παρουσίασε εαυτόν στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ως τον μόνο σωτήρα της χώρας.

Υπερασπίστηκε τους συνεργάτες του (Γρηγόρης Δημητριάδης - Κοντολέων) στο τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών χαρακτηρίζοντας ως δικαιολογημένη την παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνομιλιών του κ. Ανδρουλάκη (Προέδρου ΠΑΣΟΚ), τον οποίο χαρακτήρισε επικίνδυνο για θέματα Εθνικής ασφαλείας.

Θεωρώ ότι δεν έχει ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα, διότι πιστεύει ότι ο Ελληνικός λαός θα του δώσει δεύτερη ευκαιρία, όμως δεν υπάρχουν συμπαραστάτες καθώς διέρρηξε τις αρμονικές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ, επιφανή στελέχη του οποίου μετέχουν στην Κυβέρνηση (Σκέρτσος - Μενδώνη - Πιερρακάκης)

Ομιλεί απαξιωτικά για τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ επιθυμεί διακαώς την μετεκλογική συνεργασία, κάτι το οποίο έχει αποκλείσει πρώτο το κόμμα της Πατριωτικής Δεξιάς.


* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.