Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Απόστολος Ζέρβας: «Η προσωπική μου εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ: 
Ο έμπειρος Βουλευτής της ΝΔ και πρώην δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Λοβέρδος, δήλωσε ότι στις επερχόμενες εκλογές με την απλή αναλογική, η κυβερνώσα παράταξη θα έχει 85 - 90 βουλευτές.

Είναι άδικο καθώς πολλοί Υπουργοί, κυρίως εξωκοινοβουλευτικοί, έχουν αρχίσει προεκλογικές εκστρατείες προβάλλοντας το Κυβερνητικό τους έργο, γεγονός το οποίο θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που μπορεί να βλάψουν σοβαρά την παράταξη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

• Ακόμη και στην μεθεπόμενη εκλογική αναμέτρηση, η σύνθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της ΝΔ θα είναι τελείως διαφορετική, διότι απλά δεν θα είναι πρώτο κόμμα.

• Θεωρώ ότι θα πρέπει να ελεγχθούν οι Εταιρείες δημοσκοπήσεων, καθώς επηρεάζουν τους ψηφοφόρους δίνοντας στην ΝΔ ποσοστό κοντά στο 35 %, ενώ ο βουλευτής υπολογίζει ότι θα κυμαίνεται περί το 26 - 29 %.

-----------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.