Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Σε... σίγουρα χέρια οι αθλητές-τριες του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΕΚΑΒ
Οι προπονητές-τριες του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης εκπαιδεύτηκαν στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ πραγματοποίησε σεμινάριο Α' βοηθειών και εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ. Το σεμινάριο έγινε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του παλαιού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Εκτός από τους προπονητές και τις προπονήτριες του Αρχέλαου που πλέον είναι πιστοποιημένοι στις Α΄ βοήθειες, μαζί τους εκπαιδεύτηκαν μέλη του Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης και άλλοι προπονητές συλλόγων της πόλης μας.

Ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος αθλητικός σύλλογος της πόλης μας, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και εκπαίδευσης στους αθλητές-τριες μέλη του και μεριμνά με υπευθυνότητα για την ασφάλεια τους, κάτι που το επιβεβαιώνει και η σημερινή εκπαίδευση στις Α΄ βοήθειες και την ΚΑΡΠΑ. Με οδηγό την πίστη στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού και με επαγγελματική οργάνωση, ο Σύλλογος του Αρχέλαου Κατερίνης εγγυάται την συνέχιση των επιτυχιών και την ανάδειξη του ταλέντου των νέων της περιοχής μας.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές-τριες του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, ευχαριστούν θερμά το ΕΚΑΒ Πιερίας, και την υπεύθυνη κ. Χαρίση Δέσποινα για τις πολύτιμες γνώσεις που μετέφεραν στους εκπαιδευμένους.