Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Και το δούλεμα συνεχίζεται...

Ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ μία λίστα με προϊόντα που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ τα οποία θα έχουν από μηδενικές ή μέχρι μικρές αυξήσεις.

Εν τω μεταξύ όλα αυτά τα προϊόντα έχουν αυξηθεί τόσες πολλές φορές που ξεχάσαμε ποια ήταν η αρχική τους τιμή. Π.χ. το γάλα από σχεδόν 0.70 λεπτά έχει πάει στο 1.30 ευρώ! Το ψωμί και τα τυροκομικά, απλησίαστα.

ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ, ότι μετά από τόσες αυξήσεις, δεν θα αυξηθούν άλλο ή πολύ λίγο. Και εμείς σαν πιστά και υπάκουα πρόβατα, πρέπει να το χάψουμε και να φάμε και αυτό το σανό που "γενναιόδωρα" η κυβέρνηση μας σερβίρει!

Μας κλέβουν 1000 και μας επιστρέφουν τα 100, γιατί αυτό μας αξίζει. Εμείς τους ψηφίσαμε και είμαστε έτοιμοι να τους ξαναψηφίσουμε, γιατί δεν μας τα έκλεψαν όλα (ακόμα)!!!

Αν έχει μείνει δείγμα νοημοσύνης στον ελληνικό λαό, θα πρέπει στις επόμενες εκλογές να τους στείλει όλους αυτούς στα σπίτια τους και μετά να αναζητηθούν και να αποδοθούν ευθύνες για την φτωχοποίηση του σε όσους από αυτούς που τις τελευταίες δεκαετίες κυβέρνησαν, νομοθέτησαν ή στήριξαν μέτρα που υποβάθμισαν το βιωτικό επίπεδο της ελληνικής κοινωνίας. Απάνθρωπα μνημόνια, καταστροφική διαχείριση της "πανδημίας", αυτοκτονική εξωτερική πολιτική, αλλοίωση του πληθυσμού της πατρίδας μας από χιλιάδες-εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς, απάνθρωπη οικονομική πολιτική, ανελέητο κυνηγητό των οικογενειών με παιδιά, είναι το «έργο» των πολιτικών που διαχειρίστηκαν την τύχη της Ελλάδας. Και η λίστα είναι ατελείωτη!

Αυτή είναι η άποψη μας για την κατάντια της πατρίδας μας και για τα δεινά που τραβάμε. Αν εσείς διαφωνείτε, δικαίωμα σας. Πάτε αύριο στα σούπερ μάρκετ και ψωνίστε από το "καλάθι της νοικοκυράς", για να πιστέψετε ότι είστε ακόμη ζωντανοί...