Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

"ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022" - Η μεγαλύτερη κολυμβητική γιορτή της πόλης από τον Ποσειδών Κατερίνης

Δεν έπεφτε καρφίτσα το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο δημοτικό κολυμβητήριο Κατερίνης...

όπου διοργανώθηκαν για μια ακόμα χρονιά οι κολυμβητικοί αγώνες "ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ" , που έχουν καθιερωθεί και είναι πλέον θεσμός για τον αθλητόκοσμο της πόλης μας.

Διακόσια (200) περίπου παιδιά του Ποσειδών, όλων των ηλικιών, έλαβαν μέρος σε αυτή την ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση με την παρουσία εκατοντάδων θεατών και απέδειξαν για μια ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο και τις προοπτικές που έχει η κολύμβηση στην Πιερία.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλάμβανε βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών της προηγούμενης περιόδου, κολυμβητικούς αγώνες, υδάτινα παιχνίδια ενώ στο τέλος όλα τα παιδιά απόλαυσαν την πίτσα που τους πρόσφερε η ομάδα.

Ο χορηγός του συλλόγου, κ. Στέργιος Φτεργιώτης έκανε τις απονομές στους Χρήστο Παπαδόπουλο, Γιώργο Κοσμά, Όλγα Πανάνου, Στέφανο Μπεϊνά, Μαρία Πανάνου και Βαγγέλη Μόχλα ενώ πρόσφερε και σε όλους τους συμμετέχοντες από ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του "ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ".

Αθλητές και συγγενείς τους, αλλά και φίλοι της κολύμβησης που παρευρέθηκαν στον χώρο, απόλαυσαν την διοργάνωση και όλοι μαζί χειροκρότησαν τους κολυμβητές για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους.

Το διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές του συλλόγου αφού ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους, έδωσαν ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος.