Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Παράπονα για τα αδέσποτα στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού

Παράπονα κατοίκου για τις τροφές των αδέσποτων σκυλιών.

Κάτοικος του Αιγινίου επικοινώνησε μαζί μας για μας καταγγείλει ότι ενώ στο παρελθόν έπαιρνε τροφές από τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού για να ταΐζει τα αδέσποτα σκυλιά, τώρα και εδώ και 2 εβδομάδες περίπου αυτό σταμάτησε, με αποτέλεσμα τα σκυλιά να μένουν πεινασμένα. Μάλιστα η κάτοικος με το δικό της μέσο, γυρνούσε όλο σχεδόν τον Δήμο, γνωρίζοντας που υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά και τα τάιζε με την τροφή που παρείχε ο Δήμος. Η ίδια μάλιστα έχει υπό την φροντίδα της όπως μας είπε και πολλές αδέσποτες γάτες.

Δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε την φιλόζωη κυρία και αν λάβουμε υπ όψη τις άσχημες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών, με το συνδυασμό της έλλειψης τροφής, φανταζόμαστε ότι οι συνθήκες διαβίωσης των "καλύτερων φίλων του ανθρώπου", θα έπρεπε να ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Και βρεγμένα, και τρομαγμένα και νηστικά!

Και αναρωτιόμαστε: Τι το καλύτερο για έναν Δήμο να υπάρχουν φιλόζωοι που χωρίς κανένα οικονομικό όφελος - ίσα ίσα βάζουν και από την τσέπη τους - και να βοηθούν! Μάλιστα βγάζουν και ασπροπρόσωπες τις υπηρεσίες και τους αντιδημάρχους του! Ε, τι στο καλό λοιπόν. Δεν μπορούσατε να αγοράσετε 3-4 τσουβάλια τροφή και να τα πάτε στην Κυρία να ταΐσει τα καημένα τα αδέσποτα; Και εσείς θα μένατε ήσυχοι και δεν θα είχατε παράπονα για πεινασμένα αδέσποτα, και οι κάτοικοι το ίδιο, και η φιλόζωη κυρία θα έκανε καλύτερα αυτό που αγαπάει, να φροντίζει πεινασμένες ψυχούλες χωρίς κανένα κόστος για εσάς...

Άντε λοιπόν, αύριο πρωί πρωί στείλτε έναν υπάλληλο να της πάει λίγη τροφή, να τελειώνουμε!

* Φώτο αρχείου