Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Πήραν το ντέρμπι!

Νίκη για την ομάδα Παίδων χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης επί του Φίλιππου Βέροιας με σκορ 19-18 (ημίχρονο 10-8) για το αναπτυξιακό ηλικιακό πρωτάθλημα.

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα όπου ο Αρχέλαος είχε το προβάδισμα στο σκορ σε όλο τον αγώνα, το τέλος του ήταν δραματικό, με την ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης να αντέχει τελικά την πίεση των παικτών του Φίλιππου και να κατακτά την νίκη. Όπως δείχνει και το σκορ, τον πρώτο ρόλο είχαν οι άμυνες όπου οι γηπεδούχοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και βγήκαν τελικά νικητές. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Φίλιππου που έδωσαν και αυτά ότι καλύτερο και αγωνίστηκαν με ήθος.

Το παιχνίδι όπως είπαμε ξεκίνησε με τον Αρχέλαο να έχει το προβάδισμα και να το διατηρεί ως το τέλος, μάλιστα έφθασε να προηγηθεί τρεις φορές με 3 τέρματα διαφορά. Ο Φίλιππος ήταν κοντά στο σκορ και προς το τέλος του αγώνα πίεσε πολύ μειώνοντας την διαφορά στο 1 γκολ και έχοντας την κατοχή στην τελευταία επίθεση, αλλά χωρίς να μπορέσει τελικά να ισοφαρίσει.

Ο αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που τον παρακολούθησε και στο τέλος χειροκρότησε και τις δύο ομάδες. Καλή η διαιτησία του κ. Τομίδη Ιωάννη.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα:

1-0
2-2
4-3
5-3
8-5
10-8
12-9
12-10
14-13
16-15
19-16
19-18

Πέναλτι: 

Αρχέλαος 2-1
Φίλιππος 4-3

Κίτρινες/κόκκινες: 

Αρχέλαος 2 κίτρινες - 1 κόκκινη
Φίλιππος 2 κίτρινες

Δίλεπτες αποβολές:

Αρχέλαος 5
Φίλιππος 5

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Χοτοκουρίδου): Τόνας, Κουλλόλλι, Φουστάνης 6, Παρθενόπουλος 5, Κανταρτζής 3, Παπανάκος 3, Βασιλειάδης, Εξάρχου, Χατζηιωαννίδης 1, Καϊμακάμης, Σιώκας 1, Νταρλαγιάννης, Μαρινόπουλος, Διαμαντόπουλος.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Δομπρής): Παπαδημητρίου, Οικονομίδης, Μαυρίδης, Μπλατσιώτης 3, Μανούδης 4, Κούγκας, 1, Τσάγγαρος 3, Παναγιωτίδης 1, Δομπρής, Καραγιάννης 3, Τόκας, Ζέζιος 3, Πασίδης, Γκοσκινός.


➤ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΣΤΟ YOUTUBE