Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Μια μεγάλη εμπειρία...

Τον ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Κατερίνη η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ορφέα για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ήταν ένας αγώνας απόκτησης εμπειριών για τα κορίτσια του Ορφέα, αφού η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη, με τον Ορφέα να βρίσκεται στο στάδιο της δημιουργίας μιας νέας ομάδας με αθλήτριες νεαρής ηλικίας, και την ομάδα του ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην Α΄κατηγορία και φυσικά και στο κύπελλο.

Έγινε ένας όμορφος αγώνας, με τον ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας του και να κερδίζει σε χαλαρούς ρυθμούς την πρόκριση του στον επόμενο γύρο του θεσμού. Τα κορίτσια του Ορφέα, προσπάθησαν και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα πάντα σύμφωνα με ότι μας έχουν δείξει έως τώρα στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά και μόνο η συμμετοχή τους σε έναν αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αποτελεί μία εμπειρία που θα την θυμούνται για αρκετό καιρό.

➤ Αύριο θα ανέβει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και το βίντεο από τον σημερινό αγώνα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" και στο κανάλι μας στο Youtube.

Πεντάλεπτα:

0-5
2-9
3-14
4-18
5-23
6-30 ημίχρονο
6-34
11-36
13-40
13-47
16-53
17-60 τελικό σκορ.

Δίλεπτες αποβολές: Ορφέας 2
Πέναλτι: Ορφέας 2/2, ΠΑΟΚ 3/2

Διαιτητές: Βαγγελτζίκης, Κυριακού.

ΟΡΦΕΑΣ (Milena Maria): Κακάνη 6, Χατζηαργυρίου, Ndoj 3, Γουλιουπούλιου, Ζάχου 2, Latollari 2, Ανανιάδου, Χριστοφορίδου 3, Τσακπουνίδου, Ασαρίδου, Λούλα 1, Παπαδοπούλου, Κιρτάτζε.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 3, Μαυροσαββίδου 9, Μεντεσίδου 6, Σαμολαδά 16, Αμβροσιάδου 7, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 5, Gomes 3, Zeneli 3, Borizovska 6, Grbavcevic, Ribeiro 2, Buratto.