Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Και εσύ ακόμα πιστεύεις ότι νοιάζονται για το περιβάλλον και για εσένα φυσικά...

Τέλος από το 2035 με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα αυτοκίνητα με βενζίνη και πετρέλαιο για να προστατευτεί υποτίθεται το περιβάλλον.

Στην ίδια παράλογη λογική απαγόρεψαν τα... πλαστικά καλαμάκια για τον καφέ σου και με την ίδια παμπόνηρη λογική σε βάζουν και πληρώνεις τις σακούλες στα σούπερ μάρκετ και σου φουσκώνουν με το ζόρι τους λογαριασμούς σου με χρεώσεις υπέρ περιβάλλοντος, "πράσινους" φόρους και οτιδήποτε βλακεία κατεβάζει το κεφάλι τους και εσύ ο ευκολόπιστος το τρως αμάσητο, επειδή το είπε η τηλεόραση!

Βαπτίζουν ως "κλιματική αλλαγή" οποιαδήποτε φυσική καταστροφή που αναδεικνύει την ανικανότητα τους και σε τρομοκρατούν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους, κυβερνήσεις και πολυεθνικοί κολοσσοί. 

Την ίδια στιγμή χιλιάδες βόμβες με άγνωστο το τι περιέχουν πέφτουν σε Ουκρανία, σε Συρία, στους Κούρδους και όπου βάζει το χεράκι του ο "σύμμαχος" μας ο Αμερικάνος. Αλλά αυτές οι βόμβες δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, το πλαστικό καλαμάκι το επιβαρύνει!

Πάνε στις συνόδους τους σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση ή στα εξοχικά τους, με τζετ και λιμουζίνες που αφήνουν πίσω τους ρύπους που όλη η Ελλάδα να προσπαθούσε δεν θα τους έφτανε. Αλλά αυτά δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, το αμαξάκι που θα αγοράσεις με χίλιους κόπους επιβαρύνει περισσότερο!

Όπως το παραμύθι με τα εμβόλια, ότι τάχα σε προστατεύουν ή ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν τον ιό και όχι οι εμβολιασμένοι, έτσι και με την "κλιματική αλλαγή", θα τα πιστέψετε όλα και θα δεχτείτε φόρους, περιορισμούς της ελευθερίας σας και του δικαιώματος να μιλάτε, απλά και μόνο επειδή αφήνετε άλλους να σκέφτονται για εσάς. Θα πιστέψετε τα πάντα και θα είστε "ευτυχισμένοι" να ζείτε με αλυσίδες, θα σας πάρουν τα σπίτια και θα ζείτε μέσα σε κουτιά, και πολλά άλλα, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε...

* Image by ambermb from Pixabay