Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Παράταση στην κακία...

Δεν έχει χορτάσει εκδίκηση η κυβέρνηση κατά των ανεμβολίαστων και μάλλον θα έχουν μείνει πολλά ράπιντ τεστ στις αποθήκες και θα πρέπει να ξεπουληθούν, και έτσι παρατείνει τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ στους εργαζόμενους ανεμβολίαστους έως τις 30 Ιουνίου 2023!!!

Θα τρίβουν τα χέρια τους φαρμακοποιοί και ιδιωτικά κέντρα, γιατί τέτοια κυβέρνηση δεν πρόκειται να ξαναβρούν, αφού τόσο εύκολα χρήματα δεν έχουν βγάλει ποτέ στην ζωή τους!!!

Η παράταση αναγράφεται σε νομοσχέδιο του Υπ. Υγείας που βρίσκεται σε "διαβούλευση", ενώ να θυμίσουμε ότι τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ έχουν ισχύ έως τις 31 Μαρτίου του 2023. Λογικά κάποια στιγμή μες το καλοκαίρι αφού έρχονται οι τουρίστες, θα σταματήσουν τα ράπιντ τεστ, αλλά έως τότε η οικονομική αφαίμαξη των ανεμβολίαστων εργαζομένων είναι τεράστια και χωρίς κανένα νόημα, αφού και οι πέτρες έχουν καταλάβει ότι όλα γίνονται από εκδίκηση και όχι για λόγους υγείας.

Τι αναφέρει το άρθρο 31:

Άρθρο 31 Παράταση ισχύος των όρων χρήσης δοκιμασιών ταχέων μοριακών ελέγχων (rapid test) και της υποχρέωσης ηλεκτρονικής καταγραφής στο Εθνικό Μητρώο Ασθενών COVID-19.

Η ισχύς του άρθρου τριακοστού πρώτου του ν. 4737/2020 (Α’ 204), περί των όρων χρήσης δοκιμασιών ταχέων μοριακών ελέγχων (rapid test) και της υποχρέωσης ηλεκτρονικής καταγραφής στο Εθνικό Μητρώο Ασθενών COVID-19, παρατείνεται, από τη λήξη της, έως την 30ή.6.2023.

➤ Να θυμίσουμε ότι ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν υπάρχει το υποχρεωτικό ράπιντ τεστ, μόνο στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ...

* Image by Gordon Johnson from Pixabay