Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Αγωνίστηκαν και το χάρηκαν (ΦΩΤΟ)

Αρχέλαος Κατερίνης - Ορφέας Κατερίνης σε ένα διαφορετικό φιλικό αγώνα σήμερα το βράδυ στο Β΄ ΔΑΚ.

Οι ομάδες Παίδων και Παμπαίδων Α΄ του Αρχέλαου Κατερίνης, αντιμετώπισαν την γυναικεία ομάδα του Ορφέα Κατερίνης σε ένα φιλικό αγώνα που το ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους οι αθλητές και οι αθλήτριες των δύο ομάδων.

Πλούσιο θέαμα από τις δύο ομάδες που εκπροσωπούν επάξια το χάντμπολ της Κατερίνης στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, πολλές αλλαγές στις συνθέσεις τους με "μεταγραφές" τερματοφυλάκων αφού του Αρχέλαου αγωνίστηκαν στον Ορφέα και το αντίστοιχο, συχνές αλλαγές στις μπάλες ώστε να μπορούν να αγωνιστούν όλες οι ηλικίες και κυρίως αθλητικό πνεύμα και πολύ ταλέντο!

Σκορ δεν κρατήθηκε και ούτε είχε σημασία. Ευκαιρία για τα προπονητικά επιτελεία των δύο ομάδων να δοκιμάσουν τακτικές και συστήματα και παίκτες σε διάφορες θέσεις.

➤ "Μικρό" το Β' ΔΑΚ Κατερίνης για να στεγάσει το χάντμπολ της πόλης, που ασφυκτιά στα γερασμένα πατώματα του κλειστού γυμναστηρίου και επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε η ανάγκη δημιουργίας ενός χαντμπολικού γηπέδου που θα στεγάσει όλο αυτό το ταλέντο που βγάζει η νεολαία μας! Οι "άρχοντες" της πόλης μας ακούν όμως;