Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η Δύση ξεκίνησε τον πόλεμο

Άβολες αλήθειες για τον πόλεμο στην Ουκρανία προέκυψαν σήμερα από την ομιλία του Ρώσου Πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αλήθειες που δεν ακούγονται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και φυσικά της Ελλάδας. Ο πλανήτης βαδίζει προς έναν καταστροφικό 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και αντί η Δύση να τον εμποδίσει, κάνει τα πάντα για να τον επισπεύσει.

Δυστυχώς σε αυτόν τον παραλογισμό συμμετέχει και η Ελλάδα που σαν πρόθυμος υπηρέτης των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ έχει βάλει με τις ενέργειες της την πατρίδα μας στο στόχαστρο των Ρώσων.

Συνοπτικά ο Ρώσος Πρόεδρος εστίασε στα παρακάτω:

Η Δύση ξεκίνησε τον πόλεμο.
Η Ρωσία έκανε τα πάντα για να αποφύγει τον πόλεμο.
Η Ουκρανία έχει καταληφθεί εδώ και καιρό από τις Δυτικές δυνάμεις και έχει ένα καθεστώς ξένο προς τους πολίτες της.
Η Δύση με την βοήθεια που δίνει στην Ουκρανία, δεν έχει στόχο να τελειώσει τον πόλεμο αλλά να καταστρέψει την Ρωσία, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να το καταφέρει.
Με τις κυρώσεις εναντίον μας, το μόνο που κατάφερε η Δύση είναι να υποφέρουν οι κάτοικοι της και όχι οι Ρώσοι.
Η διαφθορά, η διαστροφή και η σήψη στις Δυτικές κοινωνίες καταστρέφουν τον θεσμό της οικογένειας, των πολιτιστικών και εθνικών ταυτοτήτων των ανθρώπων.
Η Δύση εξαπάτησε τον ίδιο της τον λαό με «εντελώς ασύστολα ψέματα» για το τι συνέβαινε στο Ντονμπάς.
Η Ρωσία είναι ανοιχτή στον διάλογο, αλλά η Δύση προβάλλει παράλογες και ανέντιμες απαιτήσεις που δεν είναι δυνατόν να γίνουν δεκτές από τον ρωσικό λαό.
Ολόκληρος ο πλανήτης είναι γεμάτος με αμερικάνικες βάσεις, κάτι που ήθελε η Δύση και το ΝΑΤΟ να κάνει στην Ουκρανία με την ανάπτυξη αντιπυραυλικών συστημάτων.
Ο Δυτικός κόσμος κλείνει τα μάτια του αρνούμενος να παραδεχτεί ότι υποστηρίζει μία καθαρά ναζιστική κυβέρνηση.
Η Δύση δεν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος, αλλά να τον μετατρέψει σε παγκόσμιο πόλεμο στρέφοντας με τα ψέμματα της τον δυτικό κόσμο εναντίον μας.
Τέλος, ο ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι η Ρωσία αναστέλλει την συμμετοχή της στην συνθήκη New Start που έχει υπογράψει με τις ΗΠΑ για τον περιορισμό των στρατηγικών πυρηνικών οπλοστασίων των δύο χωρών.

* Φωτογραφία από Дмитрий Осипенко από το Pixabay