Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Περιμένοντας τους... τουρίστες για να δούμε μία "άσπρη" μέρα

Είχαμε βγάλει κάποιες «όμορφες» φωτογραφίες από το παραλιακό μέτωπο που επισκεφτήκαμε την Καθαρά Δευτέρα, αλλά είπαμε ότι δεν έχει νόημα να τις δημοσιεύσουμε.




Αφού τίποτα δεν αλλάζει και κανείς δεν συγκινείται, σκεφτήκαμε. Γνώμη όμως μας άλλαξε αναγνώστης της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" που μας έστειλε ένα βίντεο που έβγαλε χθες Κυριακή 5 Μαρτίου του 2023, καθώς και τις σκέψεις του που θέλησε να μοιραστεί με εμάς, όπως και την παράκληση του να γράψουμε κάτι για αυτό το χάλι της παραλίας του Δήμου Κατερίνης και συγκεκριμένα στην τοποθεσία ανάμεσα στην Παραλία και την Ολυμπιακή Ακτή, που επισκέφτηκε μαζί με τα παιδιά του.

Ακόμα και... οθόνη υπολογιστή βρήκε ο αναγνώστης στην αμμουδιά!!!


Παρακάτω μας περιγράφει τι συνάντησε, καθώς και τα ερωτήματά του:

«Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε από τα σκουπίδια που υπήρχαν στην αμμουδιά. Βαρέλια, κουτιά, γυάλινα βάζα και ότι σκουπίδι μπορεί να φανταστεί κανείς, βρίσκονταν στην αμμουδιά! Είχα το νου στα παιδιά μην πατήσουν κάτι και κοπούν, μην συμβεί κάποιο ατύχημα. Και αναρωτιέμαι πότε θα βάλει μία τάξη ο Δήμος Κατερίνης; Πότε θα τα καθαρίσει; Λίγες ημέρες πριν έρθουν οι πρώτοι τουρίστες στην Παραλία; Εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι που πληρώνουμε φόρους, δεν έχουμε δικαίωμα να απολαύσουμε μία βόλτα στην Παραλία; Καθαρές αμμουδιές;»


Την απάντηση δεν θα την δώσουμε εμείς στον αναγνώστη μας. Αν θέλουν μπορούν να την δώσουν οι αρμόδιοι του Δήμου Κατερίνης μέσω της ιστοσελίδας μας.

Εμείς θα συμπληρώσουμε την όντως άσχημη εικόνα του παραλιακού μετώπου του Δήμου Κατερίνης, με φωτογραφίες από την Καθαρά Δευτέρα και από την περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής:








Κάποια στιγμή βαρεθήκαμε από το χάλι που βλέπαμε και κλείσαμε την κάμερα...