Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Ο καθηγητής Γιώργος Βαζάκας θα είναι υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με την "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ"!

Ο συμπολίτης μας καθηγητής κ. Γιώργος Βαζάκας θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία με την "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Βαζάκας είναι ιδρυτικό αλλά και ενεργό μέλος του ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) με πρόεδρο τον Δημήτρη Καζάκη και δηλώνει παρών στην μεγάλη προσπάθεια της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" να αποκτήσει την χαμένη του ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια ο Έλληνας και η Ελληνίδα.

Ο Γιώργος Βαζάκας, εργάστηκε ως καθηγητής σε σχολεία της χώρας μας αλλά και της Κατερίνης, διετέλεσε οργανωτικός γραμματέας της ΕΛΜΕ των Ελλήνων καθηγητών της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Πιερίας. Αποσπάστηκε σε σχολεία στη Γερμανία, όπου και διετέλεσε επίσης πρόεδρος ΣΦΠ και σε Συλλόγους Γονέων σχολείων της Κατερίνης, ενώ πλούσια είναι η δράση και η ενασχόληση του με τα κοινά της πόλης μας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

* Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" είναι ένας μεγάλος συνασπισμός πολιτικών κομμάτων (ΕΠΑΜ, ΔΗΚΚΙ, ΜΑΖΙ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΕΜΠΡΟΣ, ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ).