Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - Ανακοίνωση για την «Γιορτή Αθλητισμού 2023»

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για την συνδιοργάνωση της ΔΠΕ Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης, της «Γιορτής Αθλητισμού 2023» με τίτλο: «Δημιουργώ – εκφράζομαι – κινούμαι – συναισθάνομαι»...

για τους/τις μαθητές- τριες των Στ΄ τάξεων των σχολικών μονάδων της περιοχής μας στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Από όσα πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ της πόλης μας οι μαθητές-τριες των σχολικών μονάδων, συμμετείχαν σε είκοσι αθλήματα.

Ο Γυμναστικός Αγωνιστικός Σύλλογος Κατερίνης «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» είναι ο ιστορικότερος και μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Κατερίνης και ένας από τους πιο σημαντικούς αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας. Στην εξηνταπεντάχρονη διαδρομή του ο Σύλλογος μας εκφράζει τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με σεβασμό στις αρχές του "Ευ Αγωνίζεσθαι", διαδίδοντας με επιτυχία Αθλητισμό και Παιδεία στη νεολαία μας.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία (οργανωτική-προπονητική) του Συλλόγου μας, απορούμε γιατί δεν ενημερωθήκαμε να συμμετάσχουμε στην «Γιορτή Αθλητισμού 2023», από την στιγμή μάλιστα που διατηρούμε στις τάξεις μας οχτώ αθλήματα (Βόλεϊ, Στίβο, Πάλη, Χάντμπολ, Τοξοβολία, Σκοποβολή, Κολύμβηση, Γυμναστική).

Θεωρούμε άτυχο το γεγονός της μη ενημέρωσης και πρόσκλησης μας στην συγκεκριμένη «Γιορτή» και ευελπιστούμε ότι στο μέλλον και σε ανάλογες «Γιορτές», η ΔΠΕ Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης θα λάβουν υπόψη τους την ιστορία και προσφορά του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Κατερίνης «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ».

Με τιμή για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Αλκίνοος Τασόπουλος