Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

8ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Πιερίας «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ»...

διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 8ο Αγώνα Δρόμου Αλληλεγγύης συνολικής απόστασης 5.05 μ, ο οποίος διεξάγεται εντός των ορίων της ενορίας.

Για το 2023 επιλέχθηκε η ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη» για την απόκτηση εξοπλισμού στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 16 στην Κατερίνη.

Ο αγώνας για τον οποίο δεν υφίσταται όριο συμμετοχών τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και ώρα 19:00. Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ο αύλειος χώρος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης. Η διαδρομή είναι ασφάλτινη σε όλο της το μήκος, ενώ θα επιτηρείται από την Τροχαία Κατερίνης, την Δημοτική Αστυνομία και εθελοντές κατοίκους του Σιδ. Σταθμού Κατερίνης. Επίσης θα συνδράμουν πολλοί Σύλλογοι, θεσμικοί φορείς και σωματεία τα οποία θα τιμηθούν για την συμβολή τους, την προσφορά τους και την εθελοντική τους προσπάθεια.

Για την ασφάλεια του αγώνα η Τροχαία Κατερίνης θα εφαρμόσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η συμβολική συνδρομή συμμετοχής ύψους 5€ θα καταβάλλεται από τους συμμετέχοντες κατά την παραλαβή του αριθμού τους. Για ενδεχόμενες δωρεές ή ποσά πλέον των 5 ευρώ παρακαλούμε να απευθύνεστε στον π. Κυριάκο Κοκελίδη (6977848481) ή στον Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Πιερίας κ. Γεώργιο Καπετανάκη (6944608385).

Οι εγγραφές κλείνουν ηλεκτρονικά την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 11 το πρωί.

Οι αριθμοί συμμετοχής (bib numbers) θα διανέμονται από την αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 και 17:00 έως τις 21:00

Kυριακή 27 Αυγούστου 2023 από τις 10:30 π.μ. έως τις 12:00 το μεσημέρι από μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής με δια ζώσης εγγραφή στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους στην Κατερίνη ακριβώς δίπλα από τον Ιερό Ναό.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 στις 12 το μεσημέρι κλείνουν οριστικά και στις διά ζώσης εγγραφές και παραδόσεις αριθμών.

Οι δρομείς που πρόκειται να ταξιδέψουν αυθημερόν από άλλους νομούς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς κατά την ημέρα του αγώνα. Δεν είναι στις διαθέσεις των διοργανωτών εγγραφές λίγη ώρα πριν των αγώνα. Παρακαλείστε να κατοχυρώσετε θέση και αριθμό εμπρόθεσμα και να ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες.

Σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν μουσικοί σταθμοί με την συμμετοχή παραδοσιακών σχημάτων. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη, ενώ θα τοποθετηθούν και χιλιομετρικές ενδείξεις.

Με βάση τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες οι διοργανωτές θα αποφασίσουν και θα ανακοινώσουν έγκαιρα την λειτουργία ή μη, σταθμού υδροδοσίας.

Μέλη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα φροντίσουν για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα. Ασθενοφόρο θα βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ γιατρός θα παρακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα.

Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν άμεσα με ευθύνη εθελοντών. Η χρονομέτρηση δεν θα είναι ηλεκτρονική, ωστόσο θα βασίζεται σε αξιόπιστες μεθόδους. Προς διευκόλυνση της έκδοσης των αποτελεσμάτων παρακαλούνται οι αθλητές κατά τον τερματισμό τους να φέρουν στο στήθος τον αριθμό συμμετοχής.

Την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα αναλαμβάνουν εθελοντές οι οποίοι θα δημοσιεύσουν άμεσα πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς και περιπατητές θα δοθεί ανάγλυφο, πρωτότυπο, συλλεκτικό και πανέμορφο μετάλλιο σε ανάμνηση του αγώνα και πακέτο με μικρογεύματα και ροφήματα.

Δεν υφίστανται ηλικιακές κατηγορίες, βραβεύονται όμως οι τρεις πρώτες άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες γενικής κατάταξης.

Όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν ή περπατούν με δική τους ευθύνη και αφού έχει έχουν πιστοποιηθεί από γιατρό ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά ο μοναδικός τρόπος εγγραφής είναι η συμπλήρωση των ατομικών στοιχείων στην παρακάτω φόρμα.

Για την εγγραφή πατήστε εδώ:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbUb4FwMAfnh-57lXktv31vcvfmpsDcZI2SRXWQggs4aDnaQ/viewform

Eυγενική υπενθύμιση: ως ημερομηνία λήξης εγγραφών ορίζεται η 24α Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 το πρωί.

Για πληροφορίες αγώνα και εγγραφών καλέστε στο 6976692445 και στο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Αλέξανδρο Πούλιο.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: solidarityrunagioucharalampous@gmail.com π. Κυριάκος Κοκελίδης.

Καλή επιτυχία και καλό τερματισμό.