Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Το "χαντμπολικό" ημερολόγιο του Αρχέλαου Κατερίνης

Το Τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης ετοιμάζει για πρώτη φορά ένα επετειακό πολυσέλιδο ημερολόγιο ποιοτικής εκτύπωσης για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας.

Το ημερολόγιο θα διακοσμούν ιστορικές και σύγχρονες φωτογραφίες καθώς και όλη η πορεία του Αρχέλαου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα.

Θα είναι ένα ιστορικό ημερολόγιο που αξίζει να έχουν στην κατοχή τους όλοι όσοι ασχολούνται με το χάντμπολ στην Κατερίνη, θα προκαλέσει συναισθήματα νοσταλγίας και υπερηφάνειας στους λίγο μεγαλύτερους και ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια όσων θέλουν να μάθουν την ιστορία ενός από τους ιστορικότερους και επιτυχημένους συλλόγους στην Ελλάδα, καθώς και ένα κίνητρο για τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα του χάντμπολ (χειροσφαίριση) στην πόλη μας.

➤ Καλούμε όσους φίλους και φίλες του χάντμπολ της Κατερίνης και του Αρχέλαου θέλουν να αναλάβουν χορηγία και να διαφημιστούν στο ημερολόγιο μας να επικοινωνήσουν με τον έφορο της ομάδας κ. Κανταρτζή Μιχάλη στο τηλ: 6942412492  έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, μιας που η κυκλοφορία του υπολογίζεται εκείνο το χρονικό διάστημα.

➤ Επίσης όσοι και όσες έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες-ιστορικά αρχεία από την πορεία της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια και θέλουν να τα δουν να κοσμούν το ημερολόγιο μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Κανταρτζή Μιχάλη.