Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Μαρκέλλα Κουφουδάκη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ!»

Η υποψήφια βουλευτής Πιερίας με το κόμμα των "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ" Μαρκέλλα Κουφουδάκη, μέσω της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" εκφράζει τις ευχαριστίες της στους/στις ψηφοφόρους της Πιερίας που την τίμησαν με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2023.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, η Μαρκέλλα Κουφουδάκη δεν έκρυψε την συγκίνηση της για την μεγάλη αγάπη του κόσμου που με μηνύματα και σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και με τηλεφωνήματα, στήριξαν την προσπάθεια της ίδιας και του κόμματος των "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ".

Μαρκέλλα Κουφουδάκη: «Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον καθένα και την καθεμιά από εσάς που πιστέψατε τις ιδέες που πρεσβεύει το κόμμα των "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ" και με την ψήφο σας, μας δώσατε στην Πιερία ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά. Νιώθω συγκινημένη για την αγάπη που βίωσα όλο αυτό το διάστημα και ευλογημένη που γνώρισα και προσωπικά αρκετούς από εσάς. Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που μαζί χτίσαμε, θα συνεχιστεί για το καλό της Πιερίας και της Ελλάδας μας. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ότι το καλύτερο για εσάς και τις οικογένειες σας. Η προσπάθεια να κάνουμε την Ελλάδα ξανά μεγάλη δεν σταματάει. Μέσα από τα έδρανα του κοινοβουλίου και από την καθημερινή επαφή των στελεχών του κόμματος μας, οι αγώνες μας τώρα ξεκινούν. Να είστε όλες και όλοι σας καλά!»

* Το κόμμα των "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ" συγκέντρωσε στην Πιερία ποσοστό 5,41% και 3.799 ψήφους.