Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιος είναι ο κύριος της φωτογραφίας; Η απάντηση...

Αθλητής, εκπαιδευτικός, σημαντικό στέλεχος του αθλητισμού της πόλης μας και υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην Κατερίνη.

➤ Πρόκειται για τον Πρόεδρο του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, Αλκίνοο Τασόπουλο, που αν το πάθος του για τον αθλητισμό και η διάθεση του για προσφορά στα κοινά της πόλης μας, αξιοποιηθούν όχι μόνο από τον δημοτικό συνδυασμό "Εκκίνηση" του νυν Δημάρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου, αλλά από οποιονδήποτε η κοινωνία της Κατερίνης δώσει το χρίσμα για να αναλάβει την τύχη της πόλης μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, είναι βέβαιο ότι ο αθλητισμός της Κατερίνης θα γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς του.

Έχουμε πει αρκετές φορές, ότι έχει μεγάλη σημασία να αξιοποιούνται άνθρωποι στο αντικείμενο με το οποίο πορεύονται κατά την διάρκεια της ζωής τους. Ο καλλιτέχνης στον πολιτισμό, ο οικονομολόγος στα οικονομικά, ο αθλητής στον αθλητισμό, κ.α.

Ελπίζουμε οι συνδημότες μας στις 8 Οκτωβρίου να πράξουν αναλόγως και η επόμενη δημοτική αρχή να αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων που θα αξιοποιηθεί καταλλήλως για το καλό της πόλης, το καλό όλων μας. Και επιτέλους ας εμπιστευτούμε και μία φορά ανθρώπους που δεν έχουν "φθαρεί" από την εξουσία, δεν έχουν διοικήσει ποτέ και που τα ονόματα τους είναι άγνωστα σε εμάς! Ποιος ξέρει μπορεί να μας εκπλήξουν ευχάριστα...